Asigurare Priorimed asigurari de sanatate

Cine este Priorimed in Romania ?

Priorimed.ro este o companie cu o vechime de peste 10 ani pe piata din Romania si cu o experienta in produsele de asigurari BUPA in romania. Dupa ce a fost inglobata in brandul brokerului IQ MED, produsul de asigurare Priorimed a devenit mai cunoscut in Romania.

Alege acum avantajele unei asigurari BUPA si incheie o asigurare BUPA prin HDASIG. Oricare ar fi alegerea ta in materie de asigurari de sanatate, noi cei de la HDASIG.ro iti punem la dispozitie o paleta larga de produse de asigurari medicale private si te ajutam sa gasesti produsul de asigurari de sanatate care ti se potriveste cel mai bine in functie de bugetul tau si de ceea ce iti doresti sa acopere asigurarea de sanatate pentru tine si pentru familia ta sau angajatii tai.

Asigurare Priorimed asigurare privata de sanatate
Asigurarea Priorimed asigurarea privata de sanatate

Desi Bupa International este asiguratorul numarul 1 mondial in materie de asigurari de sanatate, parte a grupului BUPA, cel mai cunoscut si valoros brand de asigurari din lume pentru al 10-lea an la rand este brandul AXA asigurari care iti pune la dispozitie o asigurare de sanatate AXA cu acoperire internationala.

Dupa 10 ani, HDASIG este primul furnizor de asigurari de sanatate din Romania care a pus la dispozitia clientilor din Romania planuri variate de asigurari internationale de sanatate de la cei mai cunoscuti asiguratori internationali din intreaga lume, inclusiv produsul de asigurare Priorimed, care este cunoscut a fi un furnizor BUPA in Romania.

Priorimed asigurari de sanatate BUPA reprezentat prin Priorimed agent de asigurare SRL, acum parte a IQ Med Broker de asigurare SRL cu codul fiscal 30257457 este un furnizor agreat BUPA care pune la dispozitia clientilor din Romania produse de asigurari de sanatate internationale, in special produsele Bupa asigurari in Romania.

Asigurare Priorimed pareri

Cei care detin deja asigurarea de sanatate Priorimed sau o asigurare Bupa sunt multumiti de serviciile primite prin intermediul politei de asigurari medicale achizitionate de la HDASIG.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.