8 Beneficii ale asigurarii private de sanatate (2)

Tot mai multe persoane se intereseaza de beneficiile oferite de asigurarile de sanatate din Romania. Nu doar persoanele fizice se intereseaza de aceste beneficii deductibile care pot fi oferite angajatilor ci si angajatorii si persoanele juridice care vor sa stie ce beneficii pot oferi angajatilor prin intermediul unei asigurari de sanatate.

Urmatoarele 4 beneficii oferite de o asigurare de sanatate sunt urmatoarele:

5. Ofera acces la conditii speciale de spitalizare, ingrijire medicala si tratament
Prin intermediul unei asigurari private de sanatate aveti acces la servicii medicale de spitalizare de calitate oferite de spitalele private. Totodata vi se acopera si tratamentele si ingrijirile medicale oferite pe perioada spitalizarii intr-un spital privat din Romania sau din Europa / Strainatate.

asigurari pentru angajati - companii

6. Asigurarea privata de sanatate este un important instrument de motivare si retentie a angajatilor
Angajatorii si departamentele de resurse umane isi imbunatatesc retentia angajatilor, motivarea acestora si fidelizarea lor prin oferirea unei asigurari de sanatate pentru angajati pe langa pachetul salarial. Asigurarile private de sanatate fiind astazi un beneficiu cerut de catre angajati la momentul angajatii in cadrul unei companii sau in momentul schimbarii locului de munca.

7. Asigurarile de sanatate sunt usa de acces catre orice medic din Romania sau chiar din afara Romaniei
O asigurare de sanatate iti ofera acces la orice medic din Romania datorita serviciilor la care compania de asigurari are acces si datorita numarului mare de clienti pe care acesta ii trimite in sistemul sanatate privat. O asigurare va poate oferi acces imediat la orice clinica privata sau spital privat din Romania sau din afara Romaniei in functie de nevoile dumneavoastra.

8. Asigurarile private de sanatate sunt deductibile
Conform Codului Fiscal Art. 21 alin. 3 lit. k: “cheltuielile cu primele de asigurare voluntara de sanatate, in limita unei sume reprezentand echivalentul in lei a 250 EUR intr-un an fiscal, pentru fiecare participant”.
Astfel, asigurarile de sanatate private pentru angajati sunt deductibile in limiata a 250 de euro pe an pentru fiecare angajat atat pentru angajator de la impozitul pe venit si contributiile sociale platite angajatului, pentru angajat fiind deductibile de la contributiile sociale

[…] click aici pentru a afla care sunt primele 4 beneficii oferite de o asigurare de sanatate

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare pentru angajati sau pentru tine.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.