Asigurare de sanatate pentru obtinerea vizei de lunga sedere in Romania

November 22, 2017

Serviciul de imigrari cere fiecarui cetatean strain sa prezinte o asigurare de sanatate pentru viza pentru a obtine viza de lunga sedere in Romania.

La noi poti incheia simplu si rapid o asigurare pentru viza de lunga sedere pentru a obtine rapid viza in Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o solicitare prin email sau sa ne suni si iti trimitem imediat o oferta de pret pentru o asigurare medicala pentru cetateni straini care aplica pentru viza de lunga sedere in Romania.

asigurare pentru viza de lunga sedere

PRET ASIGURARE

Tariful unei asigurari medicale pentru viza variaza in functie de durata vizei, pretul unei asigurari pentru viza fiind influentat si de varsta pe care o are cetateanul strain la momentul incheierii asigurarii si de pachetul de asigurare de sanatate pentru viza ales.

Pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru reintregirea familiei, membrii de familie ai cetateanului non UE/SEE trebuie sa depuna la serviciul de imigrari urmatoarele documente:

  • a. comunicarea Inspectoratului General pentru Imigrari;
  • b. dovada asigurarii medicale pe perioada valabilitatii vizei;
  • c. certificatul de cazier judiciar sau alt document cu aceeasi valoare juridica, eliberat de autoritatile din tara de domiciliu sau de resedinta a strainului.

Membrii de familie ai cetateanului roman vor depune urmatoarele documente pentru obtinerea vizei:

  • a. certificatul de casatorie eliberat de autoritatile romane sau transcris in conditiile legii, ori, dupa caz, dovada existentei legaturii de rudenie sau a calitatii de partener;
  • b. dovada asigurarii medicale pe perioada valabilitatii vizei;
  • c. certificatul de cazier judiciar sau alt document cu aceeași valoare juridica, eliberat de autoritatile din tara de domiciliu sau de resedinta a străinului.

Viza de lunga sedere se acorda pentru o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii.

Prin HDASIG poti obtine simplu si rapid o asigurare de sanatate pentru obtinerea vizei sau a permisului de sedere in Romania pentru un cetatean strain.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea vizei sau a permisului de sedere ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *