Cum sa iti alegi asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste ? (I)

Cum sa iti alegi asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste ? (I)

Cu totii suntem martori la sistemul sanitar public extrem de deficitar, care nu mai reuseste sa acopere intotdeauna nevoile pacientilor. In acest context asigurarea privata de sanatate devine o alegere din ce in ce mai frecventa pentru cei care isi doresc ingrijire medicala si servicii de calitate atat pe teritoriul Romaniei cat si oriunde in lume.

Tocmai de aceea ne-am propus sa analizam pentru tine cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand te gandesti sa alegi o asigurare de sanatate privata cu acoperire la nivel national sau international:

1. Aria de acoperire: Asigurarea ta medicala nu ar trebui sa te constranga la accesarea unui numar limitat de clinici limitandu-te la zona ta de rezidenta, ci ar trebui sa iti ofere o arie larga de acoperire, fiind important sa cuprinda si alte zone de interes in cazul unui potential tratament medical, oferind acoperire si pe perioada deplasarilor si calatoriilor in scop de afaceri si in zonele sau tarile in care te deplasezi frecvent. Asigurarea de sanatate ar trebui sa iti ofere posibilitatea sa te tratezi si in afara tarii tale de resedinta, in tari precum Germania, Israel, Austria, Anglia, Olanda, Franta, si lista poate continua.

2. Termenii de subscriere: In general o asigurare de sanatate nu acopera afectiunile medicale existente la momentul incheierii asigurarii. Exista si asigurari de sanatate care acopera conditiile medicale pre-existente.

asigurare de sanatate
asigurare de sanatate

3. Tratamentul impotriva cancerului si acoperirea bolilor cronice: Cand alegi asigurarea de sanatate tine cont de acoperirea si serviciile medicale pe care aceasta ti-o ofera in cazul unei boli grave, pentru cancerul, hepatita C, accidentul vascular cerebral si alte afectiuni grave. Este important ca polita de asigurare de sanatate sa acopere toate costurile generate de afectiunea grava, sau cat mai multe dintre acestea: costul interventiilor chirurgicale, zilele de spitalizare, medicamentele si tratamentul pentru bolile cronice. Orice asigurare internationala de sanatate sau orice asigurare BUPA iti ofera o acoperire completa si complexa in cazul afectiunilor cronice sau grave diagnosticate ulterior incheierii asigurarii.

4. Fransiza (coplata din partea asiguratului): Fransiza, in care alegi aceasta optiune, se refera la suma pe care tu ca si asigurat va trebui sa o platesti din buzunar in cazul unuia sau mai multor evenimente medicale. Fransiza are rolul de a reduce costul unei asigurari de sanatate. Exista mai multe variante de fransiza, unele dintre ele aplicabile fiecarui eveniment medical (de fiecare data cand asiguratul solicita acoperirea costurilor medicale), alte fransize fiind anuale, astfel aplicandu-se doar o data pe an.

5. Beneficii relevante: Planul de asigurare de sanatate ales de tine trebuie sa includa doar beneficiile de care ai nevoie ca asigurat, fara sa fi nevoit sa platesti in plus pentru servicii pe care nu le doresti. Iti recomandam sa achizitionezi un plan de asigurare de sanatate care sa fie personalizat in functie de nevoile tale actuale.

asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste II” href=”https://hdasig.ro/blog/cum-sa-iti-alegi-asigurarea-de-sanatate-privata-care-ti-se-potriveste-I”>Citeste continuarea aici >> “asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste II” href=”https://hdasig.ro/blog/cum-sa-iti-alegi-asigurarea-de-sanatate-privata-care-ti-se-potriveste-II”>Cum sa iti alegi asigurarea de sanatate privata care ti se potriveste ? (II)“

Cat costa o asigurare de sanatate care iti ofera acces la serviciile medicale private in Romania sau in alta tara din Europa ?

Cat costa o asigurare BUPA ? Ce trebuie sa faci pentru a obtine o asigurare internationala BUPA ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa incheie asigurarea de sanatate precum si asigurare BUPA dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarile de sanatate prin consultantii nostri.

Siguranta si sanatatea ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. +4 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.