Te gandesti sa faci un copil ? Incheie acum o asigurare de nastere

Te gandesti sa faci un copi ? Acesta este momentul potrivit sa inchei o asigurare de nastere pentru ca tu sa poti naste intr-o maternitate privata fara grija costurilor foarte mari.

Orice viitoare mamica poate sa incheie acum o asigurare de nastere pentru nastere pe cale naturala sau prin cezariana daca nu este deja insarcinata la momentul incheierii asigurarii de nastere.

asigurare de sanatate pentru Nastere

Asigurarea pentru nastere acopera atat nasterea prin cezariana daca este recomandata de medic precum si nasterea pe cale naturala.

O asigurare pentru nastere e recomandat sa fie incheiata din timp astfel incat sa treaca cel putin 10 luni de la incheierea asigurarii si pana la momentul nasterii, deoarece in primele 10 luni nasterea nu este acoperita.

Intrebari frecvente despre asigurarea de nastere ?

Am raspuns la cele mai frecvente intrebari ale clientelor noastre in legatura cu asigurarea de nastere in acest articol online: ASIGURAREA DE NASTERE - INTREBARI SI RASPUNSURI << click aici pentru a citi raspunsurile

O asigurare pentru sarcina poate oferi acoperire atat pentru analizele necesare monitorizarii sarcinii daca este incheiata cu cel putin 10 luni inainte ca sarcina sa aiba loc.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la [email protected]. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: [email protected]
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.