Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (II)

Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (II)

Cele mai bune 10 spitale din lume se afla in Europa, Asia si Statele Unite ale Americii SUA, fiecare zona avand catre trei locuri ocupate, Canada avand doar un spital in top 10. Criteriile alese in realizarea topului intocmit de cei de la healthcareglobal.com au fost: numarul specializarilor, pregatirea medicilor, inovatia in activitatea medicala, turismul medical, recuperarea pacientilor, suprafata, conditiile de spitalizare sau ecologia.

Citeste si articolul precedent Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (I)

4. Spitalul Brigham and Women’s, SUA

Acest spital se afla in Boston Statele Unite si este unul dintre cele mai mari din Massachusetts. Pentru studentii care studiaza medicina la Harvard este a doua cea mai importanta clinica in care pot face practica, prin parteneriatul care exista in aceste doua institutii. Cuprinde 13 centre cu specializari diferite si este foarte cunoscut, in ultimii 10 ani fiind institutia care primeste cele mai multe fonduri de la Institutul National de Sanatate (INS) prin intermediul Institutului National de Cercetare in Biotehnologie.

Brigham and Women's Hospital in Boston
Brigham and Women’s Hospital in Boston

5. Spitalul Great Ormond Street, Londra, Marea Britanie

Spitalul Great Ormond din Londra a fost fondat in anul 1852, fiind primul situat intr-o tara vorbitoare de limba engleza, destinat exclusiv copiilor. Este cel mai mare centru la care studentii la medicina in Europa pot veni sa faca practica in pediatrie. Este unul dintre cele mai importante spitale de pediatrie din Europa in care parintii aleg sa isi trateze copii, mai ales daca pot face acest lucru gratuit prin intermediul unei asigurari BUPA sau a unei asigurari medicale cu acoperire in strainatate cum este asigurarea de sanatate internationala oferita de BUPA, AXA PPP, Medihelp sau LAMP.

Spitalul Great Ormond Street
Spitalul Great Ormond Street

6. Spitalul Wooridul Spine, Seul, Coreea de Sud

In Coreea de Sud se afla unul dintre cele mai mari si mai bune spitale de chirurgie spinala din lume, datorita tehnologiei folosite si datorita interventiilor chirurgicale non-invazive care se fac doar in acest spital. Este un spital in care pacientii care detin o asigurare internationala de sanatate beneficiaza de tratamente, proceduri chirurgicale, interventii non-invazive si spitalizare, serviciile putand fi acoperite de o asigurare internationala de sanatate cum este asigurare BUPA.

Totodata acest spital este recunoscut pentru turismul medical, oameni si pacienti din toata lumea vin aici pentru tratamente ortopedice si chirurgie spinala.

Spitalul Wooridul Spine
Spitalul Wooridul Spine

Cat costa o asigurare BUPA ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari internationale de sanatate Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea internationala de sanatate Bupa care ti se potriveste !

Citeste si articolul precedent Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (I)

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.