Vrei un pret asigurare BUPA ?

Asigurare BUPA

 Pret asigurare BUPA

Cauti un pret pentru tine sau o pentru familie ?
Am negociat pentru tine cel mai bun pentru ca tu si cei dragi tie sa beneficiati de cea mai buna acoperire, avand acces la servicii medicale de calitate si la cele mai bune spitale private, clinici si centre medicale din Europa si din intreaga lume.

Avantaje BUPA

Principalele avantaje ale incheierii unei polite de asigurare de sanatate BUPA sunt date de acoperirea serviciilor medicale in Romania si in Europa dar si in intreaga lume, decontarea integrala a actului medical in orice spital din Europa sau din orice alta tara din strainatate, acoperirea transplantului, tratamentul complet si pe termen lung in cazul unor boli grave cum este leucemia, cancerul, afectiuni cardiologice, infarct sau alte boli asemanatoare.

Asigurarea cu acoperire internationala

BUPA asigurari va ofera posibilitatea de a putea accesa serviciile medicale de inalta calitate din Germania, Anglia UK, Austria si din intreaga Europa sau chiar din intreaga lume. Bupa este o pentru expati si cetateni straini si ofera o gama larga de alte servicii de asigurare: asigurari de sanatate pentru studenti, studii si munca in strainatate, asigurari de sanatate pentru cetateni straini, asigurari de sanatate pentru cetatenii europeni si asigurari de sanatate pentru expati precum si  dar si asigurari de sanatate de grup sau asigurare employee benefits.

Asigurare BUPA pentru copii:

 • copiii beneficiaza de tarife reduse
 • tratamente in spitalele din Europa
 • plata tratamentului se face de catre BUPA direct catre spitalul ales
 • acopera investigatii medicale  RMN, CT
 • pret incepand de la 49 € / luna

Garantiile unei asigurari BUPA

Asigurarea BUPA garanteaza accesul la servicii medicale in Europa, Israel, Austria, Germania, Marea Britanie si acoperirea integrala a costurilor legate de exercitarea actului medical. O acopera costurile interventiilor chirurgicale si spitalizarilor, tratamentul unor boli grave precum cancerul sau leucemia sau costurile implicate de operatiile de transplant sau alte interventii chirugicale si tratamente costisitoare. Cu asigurarea de sanatate BUPA ai siguranta ca te poti trata la orice spital privat din Europa sau din lume fara a fi nevoit sa platesti costul consultatiilor sau ale tratamentelor pe care trebuie sa le faci. BUPA este cel mai mare asigurator din lume in materie de asigurari de sanatate cu acoperire internationala.

Asigurare internationala

O asigurare medicala BUPA garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale si ofera conexiuni cu orice specialist medical din Europa, Germania, Austria, Turcia sau Israel sau din alte tari.

O asigurare medicala de sanatate BUPA acopera costul serviciilor de transplant in Europa, tratamentul unor afectiuni grave, dar si orice alt act medical solicitat sau necesar, in orice clinica de stat sau privata din Europa sau chiar din intreaga lume.

Asigurarea BUPA – o asigurare internationala de sanatate:

 • decontare cu orice spital din lume
 • potrivita romanilor care locuiesc in strainatate
 • acces la tratamente, servicii si investigatii medicale in Europa si intreaga lume
 • acopera operatii si tratamente complexe, transplant, proteze
 • acopera tratamentul bolilor cronice, cancer, operatii pe inima
 • acopera integral costurile de spitalizare si tratamentele medicale
 • tratament stomatologic de 4000 €/an