Asigurare BUPA – asigurare internationala de sanatate

Avantajele politei de asigurare BUPA

Principalele avantaje ale incheierii unei asigurari de sanatate BUPA sunt date de acoperirea serviciilor medicale in Romania si in Europa dar si in intreaga lume, decontarea integrala a actului medical in orice spital din Europa sau din orice alta tara din strainatate, acoperirea transplantului, tratamentul complet si pe termen lung in cazul unor boli grave cum este leucemia, cancerul, afectiuni cardiologice, infarct sau alte boli asemanatoare.

Asigurarea cu acoperire internationala Bupa

BUPA asigurari va ofera posibilitatea de a putea accesa serviciile medicale de inalta calitate din Germania, Anglia UK, Austria si din intreaga Europa sau chiar din intreaga lume. Bupa este o asigurare de sanatate cu acoperire internatinoala pentru expati si cetateni straini si ofera o gama larga de alte servicii de asigurari: asigurari de sanatate pentru studenti, studii si munca in strainatate, asigurari de sanatate pentru cetateni straini, asigurari de sanatate pentru cetatenii europeni si asigurari de sanatate pentru expati precum si asigurare de sanatate pentru angajati dar si asigurari de sanatate de grup sau asigurare employee benefits.

asigurare BUPA in Romania - asigurare medicala BUPA
asigurarea internationala de sanatate disponibila acum in Romania

Asigurare BUPA pentru copii:

 • copiii beneficiaza de tarife reduse
 • tratamente in spitalele din Europa
 • plata tratamentului se face de catre asigurator direct catre spitalul ales
 • acopera investigatii medicale RMN, CT
 • preturi incepand de la 49 € / luna

CERE OFERTA

Garantiile unei asigurari BUPA international Romania

Asigurarea BUPA international in Romania garanteaza accesul la servicii medicale in spitalele private din Europa, Israel, Austria, Germania, Marea Britanie si acoperirea integrala a costurilor legate de exercitarea actului medical. Asigurarea de sanatate BUPA Internatinoal Health Insurance acopera costurile interventiilor chirurgicale si spitalizarilor, tratamentul unor boli grave precum cancerul sau leucemia sau costurile implicate de operatiile de transplant sau alte interventii chirugicale si tratamente costisitoare.

Cu o asigurare medicala BUPA ai siguranta ca te poti trata la orice spital privat din Europa sau din lume fara a fi nevoit sa platesti costul consultatiilor sau ale tratamentelor pe care trebuie sa le faci. BUPA asigurari este cel mai mare asigurator din lume in materie de asigurari de sanatate cu acoperire internationala.

Asigurare medicala BUPA INTERNATIONALA

O asigurare de sanatate BUPA, fiind o asigurare medicala internationala garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale si ofera conexiuni cu orice specialist medical din Europa, Germania, Austria, Turcia sau Israel sau din alte tari, indiferent de tara in care alegi sa te tratezi.

Asigurarea de sanatate BUPA este o asigurare medicala privata de sanatate care acopera costul serviciilor de transplant in Europa, tratamentul unor afectiuni grave, dar si orice alt act medical solicitat sau necesar, in orice clinica de stat sau privata din Europa sau chiar din intreaga lume.

Asigurare BUPA – ASIGURAREA medicala internationala de sanatate:

 • decontare cu orice spital din lume
 • potrivita romanilor care locuiesc in strainatate
 • acces la tratamente, servicii si investigatii medicale in Europa si intreaga lume
 • acopera operatii si tratamente complexe, transplant, proteze
 • acopera tratamentul bolilor cronice, cancer, operatii pe inima
 • acopera integral costurile de spitalizare si tratamentele medicale
 • tratament stomatologic de 4000 €/an

Asigurari online BUPA

HDASIG iti pune la dispozitie o gama larga de asigurari online, reusind sa gaseasca cele mai bune asigurari de sanatate potrivite nevoilor fiecarui client. BUPA asigurari este o companie tot mai cautata de catre cei care isi doresc sa aiba o asigurare medicala internationala, deoarece o asigurare de sanatate internationala BUPA nu este o simpla asigurare medicala care ofera acoperire pe teritoriul Romaniei, ci este o polita medicala cu acoperire internationala si cu o retea larga de parteneri medicali in Europa si in intreaga lume.

Cat costa o asigurare DE SANATATE BUPA in Romania ?

O asigurare BUPA in Romania are un pret de baza care incepe de la aproximativ 80 – 100 EUR/luna insa difera in functie de varsta persoanei asigurate, de pachetul de asigurare ales si de fransiza / coplata pe care asiguratul doreste sa o suporte din buzunarul propriu in cazul unei imbolnaviri.

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale cum este asigurarea Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare medicala. Clientii aleg sa cumpere polita de sanatate dupa ce primesc informatii legate de asigurari medicale prin intermediul consultantilor nostri.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro