Asigurare pentru angajati

ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATI

Atunci cand iti doresti ca in compania ta sa lucreze cei mai buni angajati te vei folosi de toate instrumentele pe care le ai la dispozitie pentru a-i atrage pe cei mai buni profesionisti din industria ta.

Dintre beneficiile pe care le poti oferi angajatilor, asigurarea de sanatate pentru angajati te va ajuta nu doar sa atragi cei mai pregatiti oameni ci si sa ai o rata de retentie mult mai mare, deci o fluctuatie mai mica de personal.

CE ESTE O ASIGURARE PENTRU ANGAJATI ?

O asigurare medicala pentru angajati ii ofera angajatului acces gratuit in cadrul clinicilor si spitalelor private din Romania in cazul unei imbolnaviri, pentru a se putea trata rapid astfel incat sa poata insanatosi si sa revina la munca in cel mai scurt timp.

HDASIG va pune la dispozitie si produse de asigurare internationala de sanatate pentru angajati, care le ofera angajatilor acces in orice spitale sau clinici privata din Europa sau din lume.

asigurari pentru angajati - HDASIG 7

CAT COSTA O ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATI ?

Costul aproximativ al unei asigurari medicale pentru angajati se stabileste in functie de
– domeniul de activitate al angajatorului
– numarul de angajati
– varsta medie a angajatilor
– categoriile de angajati (Top Management, TESA, Angajati / Muncitori)

CERE OFERTA

CE BENEFICII OFERA ANGAJATORULUI ASIGURAREA MEDICALA PENTRU ANGAJATI ?

– Cresterea notorietatii companiei
– Deductibilitate fiscala
– Reducerea costurilor cu angajatii
– Fidelizarea si motivarea angajatilor
– Atragerea angajatilor valorosi pentru companie
– Recompensarea performantelor angajatilor
– Imbunatatirea sanatatii angajatilor
– Scaderea absenteismului medical
– Pachete personalizate pe categorii de angajati
– Oferte care se incadreaza in bugetul companiei

CE BENEFICII OFERA ANGAJATULUI ?

– Parteneriat solid si de incredere cu angajatorul
– Recunoasterea calitatilor si valorii personale
– Motivatie personala
– Cresterea calitatii vietii personale
– Protectie financiara personala in cazul unei imbolnaviri
– Protectia financiara a familiei in cazul unei imbolnaviri
– Acces gratuit la servicii medicale in clinici private
– Diagnosticare si tratament gratuit in cazul unei imbolnaviri sau al unui accident
– Acoperirea costurilor de spitalizare si interventii chirurgicale

ACOPERIRE LOCALA SAU INTERNATIONALA

  • ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATI CU ACOPERIRE IN ROMANIA
  • ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATI CU ACOPERIRE INTERNATIONALA CAT COSTA O ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATI ?

ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANAGAJATI DEDUCTIBILA FISCAL

Codul fiscal in vigoare prevede ca o asigurare de sanatate pentru angajat este deductibila in limita sumei de 400 de euro pe an.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, codul fiscal s-a modificat si limita de deductibilitate pentru asigurari de sanatate pentru angajati a fost marita de la 250 EUR in 2015 la 400 EUR pe an in 2016 pentru fiecare angajat.

O asigurare de sanatate de 400 euro pe an pentru un angajat cuprinde mai multe servicii medicale si mai complexe decat un pachet de asigurare cu un cost de 250 euro.

ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATII CETATENI STRAINI CARE MUNCESC SI LOCUIESC IN ROMANIA

Cetatenii straini care muncesc in Romania pot beneficia de o asigurare de sanatate care sa le ofere o acoperire doar pe teritoriul tarii si prin intermediul careia sa poate avea acces in spitalele private din Romania.

Sau daca angajatorul doreste poate sa le ofere o asigurare de sanatate cu acoperire internationala pentru angajati, astfel incat in cazul unei imbolnaviri, cetateanul strain care munceste si locuieste in romania sa poata apela la orice spital sau clinica privata din Europa sau din intreaga lume, inclusiv din SUA.

ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATII CETATENI ROMANI CARE MUNCESC SI SE DEPLASEAZA IN STRAINATATE

Exista companii ai caror angajati muncresc in strainatate sau care se deplaseaza frecvent in strainatate pentru a presta diverse servicii. Pentru aceasta categorie de angajati cetateni romani care muncesc sau se deplaseaza in strainatate exista o asigurare de sanatate care le poate acoperi eventualele cheltuieli medicale cauzate de o imbolnavire pe perioada cat sunt plecati in strainatate.

Cetatenii romani care muncesc in strainatate pot alege sa incheie o asigurare internatinoala de sanatate care sa le acopere serviciile medicale de care au nevoie atunci cand se imbolnavesc si se afla in afara tarii.

VREI UN PRET ASIGURARE DE SANATATE PENTRU ANGAJATI ?

Iti stam la dispozitie si obtinem pentru tine oferte de pret asigurare de sanatate pentru angajati de la toate companiile de asigurari din Romania si de la cele mai bune companii de asigurari internationale pentru angajatii companiei tale.

Pentru ca angajatii tai care lucreaza in Romania sa benficieze de cele mai bune servicii medicale ar trebui ca acestia sa aiba incheiata o asigurare de sanatate pentru angajati.

Pentru angajatii tai care sunt detasati in strainatate, sau care lucreaza in afara Romaniei la punctele de lucru din afara tarii, sau la sediile clientilor tai, ar trebui sa ii protejezi printr-o asigurare internationala pentru angajati.

Astfel angajatii vor putea apela oricand la servicii medicale private in Romania si in Strainatate fara ca tu sau departamentul HR sa aveti o grija in plus in ceea ce priveste sanatatea angajatilor si accesul acestora la serviciile medicale private.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate pentru angajati !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro