Sanatatea mea

Sanatatea este lucrul pe care ni-l dorim cel mai mult si pe care cei mai multi dintre noi stim sa il apreciem atunci cand nu il mai avem, sau atunci cand apar anumite simptome care prevestesc o imbolnavire.

Fiecare dintre noi ar trebui sa faca tot ceea ce poate pentru a preveni o imbolnavire si pentru a o trata din timp astfel incat sa revina la starea initala de sanatate cat mai curand posibil.

Unele afectiuni medicale nediagnosticate la timp, diagnosticate prea tarziu pot necesita tratamente de lunga durata care sunt extrem de neplacute si costisitoare.

Nimeni nu isi doreste sa isi cheltuiasca banii economisiti cu grija cu un anumit scop (concediu, masina, vacanta, etc.) pentru tratarea unei boli, insa atunci cand e nevoie cu totii apelam la economiile pe care le avem pentru a fi din nou sanatosi.

Daca intrebi o persoana bolnava cati bani ar plati pentru a fi din nou sanatosi, raspunsul cel mai probabil pe care il vei primi este: “oricat numai sa ma fac bine din nou!”. Acest lucru nu poate decat sa confirme faptul ca sanatatea este lucrul cel mai de pret pentru cei mai multi dintre noi.

O asigurare de sanatate iti ofera garantia ca in cazul unei imbolnaviri vei avea acces gratuit la servicii medicale de calitate in Romania sau in strainatate pentru a te insanatosi cat mai repede.

Atunci cand te imbolnavesti de o afectiune grava precum un CANCER sau o alta boala autoimuna precum Diabetul, Tiroida, Scleroza multipla, Ciroza biliara sau hepatica, tratamentul este unul foarte costisitor si poate fi acoperit integral de asigurarea de sanatate, daca aceasta a fost incheiata inainte de descoperirea afectiunii.

Ai grija de sanatatea ta si protejeaza-te fata de evenimentele medicale neprevazute cu o cu acoperire in spitalele private din Romania sau din strainatate.

Iti punem la dispozitie si comparam pentru tine ofertele tuturor asiguratorillor locali si ale celor mai importanti asiguratori internationali de sanatate, pentru ca tu sa poti alege o asigurare de sanatate care raspunde cat mai bine nevoilor tale medicale.

Cat costa o asigurare de sanatate ?

Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare de sanatate. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !