Afacerea mea

Stim cu totii ce greu este sa creezi si sa dezvolti o afacere, mai ales atunci cand succesul depinde de resursa cea mai de pret si anume de angajati.

Unele companii aleg sa se diferentieze de concurenta si sa atraga viitorii angajati prin oferirea unor pachete de beneficii pe langa venitul salarial.

Companiile care isi doresc sa isi pastreze angajatii si sa creeze o relatie stabila si de lunga durata, aleg de asemenea sa le ofere acestora beneficii extra salariale pentru angajati si colaboratori.

In cadrul pachetelor de beneficii pentru angajati se regasesc: abonamente medicale, asigurari de sanatate, asigurari de viata, abonamente la sali de fitness si sport, discounturi in anumite retele de magazine, sedinte de masaj la birou, pachete medicale de preventie, pensii private pentru angajati.

Pachetele de asigurari de sanatate pentru angajati precum si cele de asigurari de viata si accidente pentru angajati sunt un instrument pe care tot mai multi angajati il cauta si il doresc la angajare din partea angajatorului. Uneori un angajat va alege sa devina angajatul companiei care ii ofera un venit salarial mai mic daca primeste un pachet consistent de beneficii extra salariale.

Nu doar oamenii sunt o resursa care trebuie protejata cand vine vorba de afacerea ta ci si celelalte active si bunuri ale companiei precum: cladirea / sediul, aparatele / utilajele, bunurile companiei, stocurile etc.

Totodata e bine sa iti protejezi afacerea si sa te protejezi de evenimente neprevazute pe care tu sau afacerea ta le-ai putea provoca tertilor prin incheierea unei asigurari de raspundere fata de terti si a unei asigurari de raspundere profesionala.

Obtinem pentru tine, comparam si iti punem la dispozitie ofertele companiilor de asigurari din romania si ale celor mai importanti asiguratori internationali pentru ca tu sa poti alege asigurarea care raspunde cat mai bine nevoilor tale atunci cand iti doresti sa iti protejezi afacerea si angajatii.

Cat costa o asigurare pentru angajati ?

Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pentru angajati, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare de sanatate. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea pentru afacerea ta care ti se potriveste !