Asigurare de sanatate privata in Romania prin HDASIG

Asigurare privata de sanatate prin HDASIG – cat costa si ce acopera ?

Asigurari de sanatate – pentru confortul tau si pentru linistea celor dragi tie !

Sistemul medical privat incepe sa ofere din ce in ce mai multe servicii medicale la un standard inalt cu acces la medici specialisti, tratament de specialitate, rezerve la standarde europene si aparatura medicala de calitate inalta, tot mai multi pacienti aleg sa se trateze aici mai ales daca detin o asigurare de sanatate privata.

Pentru ca o persoana sa beneficieze de sistemul privat medical si pentru a avea acces la servicii medicale private, la medici de specialitate, clinici private, tratamente, aparatura medicala de calitate, exista doua posibilitati:

 • – fie alege sa plateasca din buzunar costurile medicale care pot sa fie foarte mari
 • – fie alege sa isi incheie o asigurare privata de sanatate care sa il protejez de aceste costuri medicale neprevazute

Costurile serviciilor medicale in sistem privat sunt foarte mari comparativ cu sistemul medical de stat.

asigurare de sanatate privata asigurare medicala privata

CERE OFERTA

Cand esti bolnav ai da orice sa fii sanatos !

Unii pacienti ar plati oricat atunci cand apare o problema medicala in viata lor, dar uneori aceste costuri se ridica la nivelul miilor de euro sau chiar a zecilor de mii de euro, in functie de afectiunea sau boala suferita. Deoarece stim ca preturile mari nu sunt o solutie pentru majoritatea pacientilor si ca majoritatea ar prefera sa plateasca un pret mai mic, solutia vine din sistemul de asigurari private de sanatate.

Ce inseamna o asigurare de sanatate privata ?

O asigurare privata de sanatate inseamna costuri mici pentru acoperiri medicale in functie de nevoi si in functie de pachetul de servicii inclus in asigurare. O asigurare medicala privata scade costurile cu serviciile medicale in sistem privat, iti permite accesul la o retea de peste 700 de clinici private din Romania si din strainatate unde vei putea beneficia de tratament de specialitate, diagnosticare, imagistica, analize la standarde europene.

CERE OFERTA

Asigurarea de sanatate te acopera pentru imbolnavirile viitoare

Principiul asigurarii este acela ca platesti o suma mica pentru ca in cazul in care patesti ceva sau in cazul in care te imbolnavesti sa primesti serviciile medicale de care vei avea nevoie. Acoperirile oferite de o asigurare medicala incep in momentul incheierii politei de asigurare de sanatate privata, acoperind afectiunile care vor aparea din acel moment inainte. In general afectiunile preexistente sunt excluse din acoperire.

Exista totusi si companii de asigurari care in schimbul unei plati suplimentare sunt de acord sa preia anumite afectiuni in asigurare, in cazul in care aceste afectiuni vor necesita tratament mai tarziu, pe parcursul perioadei asigurate.

O singura clinica sau o retea de clinici si spitale private ?

Avantajul asigurarii medicale este ca iti ofera acces in mai multe clinici private, astfel incat daca medicul curant pe care il ai isi schimba locul de munca (clinica privata) nu vei fi nevoit sa iti schimbi abonamentul medical de la acea clinica pentru a putea beneficia in continuare de consultatii la acelasi medic.

Companiile de asigurari garanteaza servicii de inalta calitate in clinici private, verificand continuu feed-back-ul primit de la asigurati si de la pacientii care primesc despagubiri, pentru ca serviciile oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor (asiguratilor).

Asigurare privata de sanatate pentru liber profesionisti, si pentru cei fara carte de munca

Persoanele care nu au carte de munca sau pentru cei care nu sunt angajati si nu doresc sa beneficieze de sistemul medical de stat pot opta pentru o asigurarea de sanatate privata, cu ajutorul careia pot avea propriul medic generalist curant (ca si medicul de familie de la stat) si servicii medicale complete in sistem privat.

asigurari de sanatate asigurarea de sanatate
asigurarea de sanatate

Asigurare de sanatate pentru cetateni straini

Asigurarea privata de sanatate se adreseaza atat cetatenilor romani cat si cetatenilor straini rezidenti in Romania si persoanelor straine rezidente in Romania care doresc sa beneficieze de servicii medicale pe teritoriul tarii in cazul unei probleme de sanatate.

Studentii straini care studiaza in Romania pot de asemenea beneficia de servicii medicale in clinici private prin intermediul unei asigurari de sanatate private.

Asigurare medicala pentru obtinerea permisului de sedere

Cetatenii straini care doresc sa obtina permisul de sedere in Romania pentru scurta durata sau permisul de sedere de lunga durata, trebuie sa incheie o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere pe care sa o prezinte autoritatilor, impreuna cu celelalte acte cerute de serviciul de imigrari.

Asigurare medicala pentru obtinerea vizei in Romania

Cetatenii straini care doresc sa vina in Romania in scop turistic sau la munca trebuie sa incheie o asigurare medicala pentru viza numita si asigurare pentru viza. De obicei asigurarea trebuie sa acopere cel putin perioada pentru care cetateanul strain solicita viza in Romania, majoritatea cetatenilor straini alegand sa incheie o asigurare pentru obtinerea vizei pentru 3 luni.

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Asigurare privata de sanatate pentru familie si copii

Exista atat pachete medicale individuale pentru un membru al familiei cat si pachete de asigurari de sanatate private pentru intreaga familie.

Este important de precizat faptul ca exista si asigurari de sanatate pentru copii, care cu un pret mic acopera costurile foarte ridicate cu problemele care pot aparea mai ales in primii ani de viata ai copilului.

AsigurareA de sanatate in Sanador

Pentru ca stim ca iti plac serviciile medicale oferite de Sanador, am construit special pentru tine o asigurare de sanatate in Sanador. Cu aceasta asigurare medicala Sanador poti accesa serviciile medicale de consultatii, analize si investigatii medicale, dar si servicii medicale complexe precum spitalizare la Sanador sau interventie chirurgicala in Sanador.

Avem in portofoliu mai multe tipuri de asigurari de santate Sanador, pe care ti le punem la dispozitie pentru ca tu sa poti alege asigurarea medicala care se potriveste cel mai bine nevoilor tale dar care se si incadreaza in bugetul tau.

AsigurareA de sanatate in Regina Maria

Unii clienti prefera serviciile medicale oferite de Regina Maria, fiind clienti fideli retelei private Regina Maria. Avem un produs de asigurare medicala la Regina Maria construit special pentru acesti clienti in parteneriat cu un asigurator privat din Romania.

Asigurare de sanatate in Regina Maria iti ofera acoperire pentru serviciile medicale de care vei avea nevoie in cazul unei imbolnaviri. Servicii medicale precum acces la medic de familie in Regina Maria, consultatii medic generalist, consutlatii medic specialist, investigatii medicale, spitalizare, interventii chirurgicale, tratamente care necesita sau nu spitalizare, etc.

Ce acopera asigurareA de sanatate ?

Acoperirile oferte de o asigurare privata de sanatate pot fi:

 • Consultatii medicale preventive
 • Consultatii la medic generalist
 • Consultatii medicale de specialitate
 • Consultatii medicale pediatrice
 • Spitalizare in rezerve medicale private
 • Interventii chirurgicale
 • Servicii de ambulanta privata
 • Consultatii si tratament la domiciliu – chiar si dupa externare
 • Investigatii medicale
 • Analize medicale in laboratoare private
 • Imagistica medicala (radiografii, tomografii, ecografii, tomografii, RMN, etc.)
 • Consultatii si Monitorizarea sarcinii (in functie de acoperirea aleasa)
 • Asigurarea Nasterii si Cezariana (puteti beneficia de asigurare de nastere in spital privat)
 • Tratamentul pentru Boli Grave (cancer, leucemie, scleroza in placi, infarct, transplant, etc.)
 • Accidentele si urmarile medicale ale acestora
 • Decesul ca urmare a unor boli sau accidente

CERE OFERTA

Toate aceste servicii medicale sunt oferite de asigurarea medicala privata in functie de pachetul ales uneori chiar si fara alte costuri suplimentare in afara primei de asigurare, in functie de asigurator si de tipul asigurarii de sanatate.

PRET ASIGURARE DE SANATATE PRIVATA

Pretul unei asigurari medicale private incepe de la aproximativ 13-14 euro pe luna, in cazul unui pachet minim. Totusi noi nu recomandam incheierea unui pachet minim, deoarece in pachetul de asigurare privata de sanatate minim sunt incluse un numar limitat de servicii medicale, care ar putea fi insuficiente in cazul unei boli mai greave care necesita un tratament mai complex precum si investigatii medicale avansate

PRET ASIGURARE

Cat costa o asigurare privata de sanatate care iti ofera acces la servicii medicale decente ?

Costul unei asigurari de sanatate poate sa inceapa de la aproximativ 19 euro pe luna pentru o persoana si poate sa ajunga la cateva zeci sau chiar sute de euro lunar.

Noi la HDASIG avem experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa incheie o asigurare de sanatate dupa ce primesc o oferta personalizata si informatii detaliate legate de asigurarile private de sanatate prin consultantii nostri.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Comments (7)

Muntean Maria Cristina

Buna sera am vazut in pachetul dumnevostra de nastere natural in apa costul de 38000 in care pot face contract direct cu dumnevostra pentru ca eu nu sunt asigurata si imi doresc tare mult o nastere in apa

Buna ziua, v-am trimis pe email mai multe detalii legate de asigurarea de sanatate care acopera nasterea pe cale naturala sau prin cezariana.

BEJAN CATALIN

Buna ziua
ma intereseaza o oferta de asigurare de sanatate ptr sotia mea
ptr AMERICA pe 12 luni
SUMA ASIGURATA= 500.000 $
daca putem obtine o prima de maxim 1000$

multumesc
astept pe mail oferta dumneavoastra

Buna ziua, v-am trimis prin email specificatiile privind oferta de asigurare de sanatate cu acoperire in America (SUA – Statele Unite ale Americii). Inteleg ca va doriti o asigurare internationala de sanatate cu o suma asigurata de 500.000 USD si un tarif de maxim 1000 USD.

Carmen Cristescu

Profesionalism, seriozitate si raspunsuri clare. Asa as putea caracteriza colaborarea cu dl Alexandru Hategan. Nota 10.

V. Radulescu

Apreciez in mod deosebit profesionalismul Domnului Alexandru Hategan si modul foarte competent in care m-a ajutat sa aleg o asigurare de sanatate pentru sotia mea si pentru mine. As fi incantat sa am de-a face numai cu asemenea oameni. Felicitari, Domnule Alexandru Hategan si sa fiti mereu la acest nivel foarte ridicat de competenta si profesionalism! Recomand cu incredere incheierea unei asigurari de sanatate prin intermediul dumneavoastra!

Daniel

As dori o oferta de asigurare medicala privata pentru parintii mei, care nu realizeaza venituri proprii si nu au calitatea de asigurat al sistemului public de asigurari medicale de stat.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.