Asigurare de sanatate

Asigurare privata de sanatate prin HDASIG - cat costa si ce acopera ?

Asigurari de sanatate - pentru confortul tau si pentru linistea celor dragi tie !

Sistemul privat de sanatate incepe sa ofere din ce in ce mai multe servicii medicale la un standard inalt cu acces la medici specialisti, tratament de specialitate, rezerve la standarde europene si aparatura medicala de calitate inalta, tot mai multi pacienti aleg sa se trateze aici mai ales daca detin o asigurare de sanatate.

Pentru ca o persoana sa beneficieze de sistemul privat de sanatate si pentru a avea acces la servicii medicale private, la medici de specialitate, clinici private, tratamente, aparatura medicala de calitate, exista doua posibilitati:

  • - fie alege sa plateasca din buzunar costurile medicale care pot sa fie foarte mari
  • - fie alege sa isi incheie o asigurare privata de sanatate care sa il protejez de aceste costuri medicale neprevazute

Costurile serviciilor medicale in sistem privat sunt foarte mari comparativ cu sistemul de sanatate de stat.

asigurare de sanatate

CERE OFERTA

Cand esti bolnav ai da orice sa fii sanatos !

Unii pacienti ar plati oricat atunci cand apare o problema de sanatate in viata lor, dar uneori aceste costuri se ridica la nivelul miilor de euro sau chiar a zecilor de mii de euro, in functie de afectiunea sau boala suferita. Deoarece stim ca preturile mari nu sunt o solutie pentru majoritatea pacientilor si ca majoritatea ar prefera sa plateasca un pret mai mic, solutia vine din sistemul de asigurari private de sanatate.

Ce inseamna o asigurare de sanatate privata ?

asigurare privata de sanatate inseamna costuri mici pentru acoperiri medicale in functie de nevoi si in functie de pachetul de servicii inclus in asigurare. O asigurare de sanatate scade costurile cu serviciile medicale in sistem privat, iti permite accesul la o retea de peste 700 de clinici private din Romania si din strainatate unde vei putea beneficia de tratament de specialitate, diagnosticare, imagistica, analize la standarde europene.

CERE OFERTA

Asigurarea de sanatate te acopera pentru imbolnavirile viitoare

Principiul asigurarii este acela ca platesti o suma mica pentru ca in cazul in care patesti ceva sau in cazul in care te imbolnavesti sa primesti serviciile medicale de care vei avea nevoie. Acoperirile oferite de o asigurare medicala incep in momentul incheierii politei de asigurare, acoperind afectiunile care vor aparea din acel moment inainte. In general afectiunile preexistente sunt excluse din acoperire.

Exista totusi si companii de asigurare care in schimbul unei plati suplimentare sunt de acord sa preia anumite afectiuni in asigurare, in cazul in care aceste afectiuni vor necesita tratament mai tarziu, pe parcursul perioadei asigurate.

O singura clinica sau o retea de clinici si spitale private ?

Avantajul asigurarii de sanatate este ca iti ofera acces in mai multe clinici private, astfel incat daca medicul curant pe care il ai isi schimba locul de munca (clinica privata) nu vei fi nevoit sa iti schimbi abonamentul medical de la acea clinica pentru a putea beneficia in continuare de consultatii la acelasi medic.

Companiile de asigurare garanteaza servicii de inalta calitate in clinici private, verificand continuu feed-back-ul primit de la asigurati si de la pacientii care primesc despagubiri, pentru ca serviciile oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor (asiguratilor).

Asigurare privata de sanatate pentru liber profesionisti, si pentru cei fara carte de munca

Persoanele care nu au carte de munca sau pentru cei care nu sunt angajati si nu doresc sa beneficieze de sistemul de sanatate de stat pot opta pentru o asigurare privata de sanatate, cu ajutorul careia pot avea propriul medic generalist curant (ca si medicul de familie de la stat) si servicii medicale complete in sistem privat.

Asigurare de sanatate pentru cetateni straini

Asigurarea privata de sanatate se adreseaza atat cetatenilor romani cat si cetatenilor straini rezidenti in Romania si persoanelor straine rezidente in Romania care doresc sa beneficieze de servicii medicale pe teritoriul tarii in cazul unei probleme de sanatate.

Studentii straini care studiaza in Romania pot de asemenea beneficia de servicii medicale in clinici private prin intermediul unei asigurari de sanatate private.

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

CERE OFERTA

 

Asigurare privata de sanatate pentru familie si copii

Exista atat pachete medicale individuale pentru un membru al familiei cat si pachete de asigurari de sanatate private pentru intreaga familie.

Este important de precizat faptul ca exista si asigurari de sanatate pentru copii, care cu un pret mic acopera costurile foarte ridicate cu problemele care pot aparea mai ales in primii ani de viata ai copilului.

Ce acopera o asigurare privata de sanatate ?

Acoperirile oferte de o asigurare privata de sanatate pot fi:

- Consultatii medicale preventive
- Consultatii la medic generalist
- Consultatii medicale de specialitate
- Consultatii medicale pediatrice
- Spitalizare in rezerve medicale private
- Interventii chirurgicale
- Servicii de ambulanta privata
- Consultatii si tratament la domiciliu - chiar si dupa externare
- Investigatii medicale
- Analize medicale in laboratoare private
- Imagistica medicala (radiografii, tomografii, ecografii, tomografii, RMN, etc.)
- Consultatii si Monitorizarea sarcinii (in functie de acoperirea aleasa)
- Asigurarea Nasterii si Cezariana (puteti beneficia de asigurare de nastere in spital privat)
- Tratamentul pentru Boli Grave (cancer, leucemie, scleroza in placi, infarct, transplant, etc.)
- Accidentele si urmarile medicale ale acestora
- Decesul ca urmare a unor boli sau accidente

CERE OFERTA

Toate aceste servicii medicale sunt oferite de o asigurare de sanatate in functie de pachetul ales uneori chiar si fara alte costuri suplimentare in afara primei de asigurare, in functie de asigurator si de tipul asigurarii de sanatate.

PRET ASIGURARE DE SANATATE PRIVATA

Un pret asigurare de sanatate privata incepe de la aproximativ 13-14 euro pe luna, in cazul unui pachet minim. Totusi noi nu recomandam incheierea unui pachet minim, deoarece in pachetul de asigurare privata de sanatate minim sunt incluse un numar limitat de servicii medicale, care ar putea fi insuficiente in cazul unei boli mai greave care necesita un tratament mai complex precum si investigatii medicale avansate

PRET ASIGURARE

Cat costa o asigurare privata de sanatate care iti ofera acces la servicii medicale decente ?

Costul unei asigurari de sanatate poate sa inceapa de la aproximativ 19 euro pe luna pentru o persoana si poate sa ajunga la cateva zeci sau chiar sute de euro lunar.

Noi la HDASIG avem experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa incheie o asigurare privata de sanatate dupa ce primesc o oferta personalizata si informatii detaliate legate de asigurarile de sanatate prin consultantii nostri.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro