Asigurare de nastere la privat in Romania

Ce este o asigurare de nastere ?

Asigurarea pentru nastere este o asigurare de sanatate care pe langa acoperirile specifice unei asigurari de sanatate (consultatii, investigatii, analize, spitalizare, interventii chirurgicale, tratamente, transport cu ambulanta, etc.) ofera o acoperire si pentru nastere, pe cale naturala sau prin cezariana, putand acoperi chiar si monitorizarea sarcinii.

Asigurare pentru nastere pe cale naturala

O asigurare de nastere incheiata din timp acopera costurile generate de o nastere pe cale naturala indiferent ca alegi sa nasti intr-un spital privat, intr-o maternitate privata sau intr-un spital de stat.

Asigurare pentru nastere prin cezariana

O asigurare pentru cezariana acopera nasterea prin cezariana si acopera costul nasterii prin cezariana sau iti va deconta ulterior costul operatiei de cezariana daca ai ales sa nasti intr-un spital privat, cu conditia sa fi incheiat asigurarea cu ceva timp inainte de a fi ramas insarcinata.

asigurare de nastere

CERE OFERTA

Asigurare pentru monitorizarea sarcinii

Prin intermediul unei asigurari pentru monitorizarea sarcinii o viitoare mamica poate beneficia de un pachet de consultatii si investigatii medicale pentru monitorizarea sarcinii si a evolutiei acesteia.

In functie de pachetul ales, consultatiile, analizele, ecografiile si investigatiile necesare pentru monitorizarea sarcinii pot fi acoperite integral sau cu o coplata din partea ta.

Ce este perioada de asteptare pentru asigurarea de nastere ?

Perioada de asteptare este perioada de timp care trebuie sa treaca de la incheierea unei asigurari de nastere si pana la momentul cand acoperirea oferita de asigurare intra in vigoare.

Perioada de asteptare pentru acoperirea nasterii este de 10 luni, insa difera in functie de asigurator, existand si asigurari de sanatate care au o perioada de asteptare de 12 luni sau chiar 24 luni pana la acoperirea unei nasteri.

In concluzie, o asigurare pentru nastere trebuie incheiata cu cateva luni inainte ca mamica sa fie insarcinata.

Beneficiile unei asigurari pentru nastere

Asigurarea de nastere ofera viitoarei mamici mai multe beneficii:

  • Posibilitatea de a naste intr-un spital privat fara costuri aditionale
  • Posibilitatea de a beneficia de servicii medicale de calitate intr-o clinica privata
  • Monitorizarea sarcinii prin consultatii, ecografii, analize, investigatii medicale
  • Cazarea in maternitate privata in saloane special amenajate cu un pat, televizor, internet, telefon, baie proprie, masa de infasat nou nascutul
  • Acoperirea nasterii pe cale naturala
  • Acoperirea nasterii prin cezariana
  • Asistenta medicala completa, manevre pre natale si postnastere, medicamente, consumabile si materiale sanitare necesare desfasurarii nasterii in cele mai bune conditii
  • Toate dotarile necesare unui nivel superior de confort pentru nasterea fara griji

In plus asigurarea de maternitate pe langa acoperirea efectiva a nasterii ofera si o acoperire complexa de sanatate pentru consultatii si investigatii imbolnaviri si accidente

Dupa ce naste, mama poate decide sa adauge si nou-nascutul pe asigurarea ei de sanatate, beneficiind astfel de o reducere de familie.

Cat costa o asigurare de nastere ?

Desi nasterea pe cale naturala intr-o clinica privata are un cost de aproximativ 3000 RON si nasterea prin cezariana costa aproximativ 5-6000 RON, o asigurare nastere are un cost care incepe de la doar 37 EUR/luna, mult mai redus decat costul efectiv al nasterii.

Intrebari frecvente despre asigurarea de nastere ?

Am raspuns celor mai frecvente intrebari ale clientelor noastre legate de asigurarea de nastere in acest articol online: ASIGURAREA DE NASTERE – INTREBARI SI RASPUNSURI < < click aici pentru a citi raspunsurile

O asigurare mai complexa pentru nasterea pe cale naturala si prin cezariana ajungand sa coste aproximativ 80-90 EUR/luna.

CERE OFERTA

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de nastere, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare pentru nastere. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de nastere dupa ce primesc informatii legate de asigurarea de nastere prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Contacteaza-ne si te ajutam sa iti alegi asigurarea de nastere care ti se potriveste !

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro