Despre noi

HDASIG – s-a lansat in anul 2010 ca proiect care doreste sa ofere raspunsuri clare clientilor in legatura cu produsele de asigurari existente pe piata. Orientarea constanta catre nevoile clientului ne-a ajutat sa crestem pentru ca in prezent sa deservim un numar important de clienti din zona retail si corporate.

In prezent suntem specializati pe produse de asigurari de sanatate, asigurari internationale de sanatate, asigurari de viata si pensii private, dar va stam la dispozitie si cu celelalte categorii de asigurari cum ar fi Asigurari de Locuinte, Asigurari Auto – CASCO si RCA, Raspunderi profesionale, Asigurari medicale de calatorie si Malpraxis, etc.

Am dovedit in cei peste 15 ani de activitate pe piata ca urmarim in primul rand nevoia clientului incercand sa gasim cele mai potrivite solutii tinand cont de bugetul si de cerintele fiecarui client in parte. Inca de la inceput am reusit sa gasim solutii adaptate la situatiile punctuale ale clientilor oferind consultanta si asistenta, siguranta si protectie financiara fata de evenimentele neprevazute.

Suntem o companie care este orientata catre client si in prezent ne propunem sa venim cu un spectru cat mai larg de produse care sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor nostri.

Stim ca fiecare dintre dumneavoastra este unic si are nevoi diferite si unice totodata, tocmai de aceea credem in faptul ca putem gasi o solutie potrivita si optima pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Am dovedit ca suntem transparenti si ca raspundem prompt la toate intrebarile adresate si de aceea promitem sa fim mereu alaturi de dumneavoastra prin intermediul consultantilor nostri.

Oferim consiliere si raspunsuri la intrebari inca dinainte de momentul achizitionarii unei polite de asigurare privata de sanatate; consultanta pentru studierea si intelegerea conditiilor contractuale si asistenta post vanzare pentru modificarile sau situatiile neprevazute care pot sa apara pe parcursul perioadei asigurate.

Punem la dispozitia clientilor nostri si serviciul de asistenta la dauna, pentru urmarirea si rezolvarea dosarelor de dauna aparute pe parcursul perioadei asigurate.

Suntem convinsi ca ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra si promitem sa nu ne oprim aici !

HDASIG inseamna:

Consiliere Financiara bazata pe nevoile clientului

Solutii adaptate bugetului fiecarei persoane

Integritate, Promptitudine, Seriozitate

Orientare catre client !

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE