Asigurare medicala BUPA cu acoperire internationala

Vrei o asigurare MEDICALA BUPA ?

Asigurare medicala BUPA
asigurarea medicala BUPA

PRET ASIGURARE BUPA

Avantaje Asigurare BUPA

Principalele avantaje ale incheierii unei asigurari BUPA sunt date de acoperirea serviciilor medicale in Romania si in Europa dar si in intreaga lume, decontarea integrala a actului medical in orice spital din Europa sau din orice alta tara din strainatate, acoperirea transplantului, tratamentul complet si pe termen lung in cazul unor boli grave cum este leucemia, cancerul, afectiuni cardiologice, infarct sau alte boli asemanatoare.

Asigurarea cu acoperire internationala

BUPA asigurari va ofera posibilitatea de a putea accesa serviciile medicale de inalta calitate din Germania, Anglia UK, Austria si din intreaga Europa sau chiar din intreaga lume. O asigurare medicala Bupa cu acoperire internationala este o asigurare de sanatate pentru expati si cetateni straini si ofera o gama larga de alte servicii de asigurari: asigurari de sanatate pentru studenti, studii si munca in strainatate, asigurari de sanatate pentru cetateni straini, asigurari de sanatate pentru cetatenii europeni si asigurari de sanatate pentru expati precum si asigurare de sanatate pentru angajati dar si asigurari de sanatate de grup sau asigurare employee benefits.

Asigurare MEDICALA BUPA pentru copii:

 • copiii beneficiaza de tarife reduse
 • tratamente in spitalele din Europa
 • BUPa plateste tratamentul direct catre spitalul ales
 • acopera investigatii medicale CT, RMN, PET
 • pret asigurare BUPA incepand de la 52 € / luna

Garantiile unei asigurari BUPA

Asigurarea BUPA garanteaza accesul la servicii medicale in Europa, Israel, Austria, Germania, Marea Britanie si acoperirea integrala a costurilor legate de exercitarea actului medical. Asigurarea medicala BUPA acopera costurile interventiilor chirurgicale si spitalizarilor, tratamentul unor boli grave precum cancerul sau leucemia sau costurile implicate de operatiile de transplant sau alte interventii chirugicale si tratamente costisitoare. Cu asigurarea de sanatate BUPA ai siguranta ca te poti trata la orice spital privat din Europa sau din lume fara a fi nevoit sa platesti costul consultatiilor sau ale tratamentelor pe care trebuie sa le faci. BUPA este cel mai mare asigurator din lume in materie de asigurari de sanatate cu acoperire internationala.

Asigurare internationala

O asigurare medicala BUPA garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale si ofera conexiuni cu orice specialist medical din Europa, Germania, Austria, Turcia sau Israel sau din alte tari.

Asigurarea medicala de sanatate BUPA acopera costul serviciilor de transplant in Europa, tratamentul unor afectiuni grave, dar si orice alt act medical solicitat sau necesar, in orice clinica de stat sau privata din Europa sau chiar din intreaga lume.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

 

Asigurarea BUPA – o asigurare internationala de sanatate:

 • decontare cu orice spital din lume
 • potrivita romanilor care locuiesc in strainatate
 • acces la tratamente, servicii si investigatii medicale in Europa si intreaga lume
 • acopera operatii si tratamente complexe, transplant, proteze
 • acopera tratamentul bolilor cronice, cancer, operatii pe inima
 • acopera integral costurile de spitalizare si tratamentele medicale
 • tratament stomatologic de 4000 €/an