Vrei o asigurare de nastere ?

Asigurare de Nastere

 Ce este o asigurare de nastere ?

Sarcina si nasterea nu sunt lucruri care pot fi programate cu exactitate, tocmai de aceea este recomandat sa inchei din timp o , pentru ca la momentul sarcinii sa poti face fata cheltuielilor din perioada sarcinii precum si celor aferente nasterii

O asigurare pentru cezariana este o care te ajuta sa tii sub control cheltuielile medicale generate de o sarcina si de o nastere, oferind acces rapid la o retea extinsa de clinici private, garantand totodata profesionalismul actului medical.

Cu ajutorul unei asigurari private pentru nastere poti sa nasti in orice spital privat sau maternitate privata, ex: Nastere la Sanador, Nastere la Regina Maria, Nastere la Arcadia, Nastere la Medlife, Nastere la Premiere, etc.

Pret asigurare pentru nastere

Costul unei asigurari pentru nastere in spital privat incepe de la 37 EUR / luna dar poate sa difere in functie de varsta si de pachetul de asigurare ales.

Acoperire asigurare de nastere

Asigurarea pentru nastere ofera acoperire pentru monitorizarea sarcinii (consultatii, ecografii, analize medicale, investigatii sarcina). O pentru nastere acopera costul zilelor de spitalizare pentru nastere, costul pentru o nastere pe cale naturala precum si costul pentru o nastere prin cezariana daca aceasta este recomandata de un medic.

O asigurare pentru cezariana si nastere trebuie incheiata inainte de a ramane insarcinata.