Confidentialitate

Confidentialitate

Datele furnizate de dumneavoastră in calitate de utilizator, astfel cum este acesta definit in cadrul termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului pot fi utilizate, stocate si prelucrate de HDASIG in scopul promovarii, prestarii si/sau imbunatatirii serviciilor, inclusiv in cadrul unor cercetari de piata.

In situatia in care nu sunteti de acord cu conditiile de confidentialitate, va rugam sa nu folositi serviciile oferite prin intermediul site-ului www.hdasig.ro si sa parasiti site-ul.

HDASIG asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra personale, iar prelucrarea lor se face cu respectarea cu prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele cu caracter personal reprezinta informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. Aceste informatii pot include, printre altele dar fara a se limita la acestea, numele, adresa, numerele de telefon, informatii despre bunurile personale, starea de sanatate, modul in care folositi serviciile noastre, reprezentand informatii pe care ni le-ati oferit printr-o cerere de oferta, printr-un formular de inregistrare, contract sau printr-o alta modalitate.

Datele personale pot fi folosite de HDASIG exclusiv in scopuri asociate comercializarii serviciilor noastre cum ar fi: oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra, procesarea comenzilor sau cererilor efectuate de dumneavoastra, realizarea de studii de piata, promovarea de produse si/sau servicii ale HDASIG si/sau ale partenerilor nostri, contactarea dumneavoastra in legatura cu oferte de produse si servicii ale HDASIG si/sau ale partenerilor nostri.

HDASIG va aduce la cunostinta ca beneficiati de dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie prevazute de Legea nr. 677/2001, pe care le puteti exercita printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre HDASIG la adresa office@hdasig.ro
Pentru orice informatii suplimentare legate de utilizarea site-ului www.hdasig.ro si prelucrarea datelor cu caracter personal ne puteti contacta la adresa de e-mail office@hdasig.ro.

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.hdasig.ro va exprimati acordul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa poata fi prelucrate, stocate si utilizate de HDASIG in scopuri legate de marketing, inclusiv pentru primirea de apeluri, mesaje text sau e-mail-uri ce vizeaza promovarea de produse si/sau servicii ale HDASIG.
Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca ati citit si ca sunteti in totalitate de acord cu conditiile de confidentialitate de mai sus.