De ce HDASIG ?

asigurari sanatate, asigurari viataHDASIG – Asigurari de Sanatate

Infiintata in anul 2009 sub numele HDASIG – Asigurari de Sanatate, compania noastra ofera servicii de consultanta financiara pe segmentele Asigurari de Sanatate, Asigurari de Viata, Asigurari Non Viata atat pe segmentul de retail cat si pe segmentul corporate.

Ce face HDASIG diferit ?

Ne diferentiem de celelalte companii din piata prin faptul ca suntem orientati in primul rand pe nevoia clientului si pe posibilitatile financiare ale fiecaruia.

Solutiile financiare pe care le propunem se adapteaza nevoilor clientului si se incadreaza in bugetul si prioritatile sugerate de acesta.

Ce e diferit in 2013 ?

In anul 2013 ne propunem sa fim alaturi de clientii nostri cu produse adaptate nevoilor lor si cu o echipa de profesionisti in domeniu care sa puna in continuare accent in primul rand pe nevoile si dorintele fiecaruia.

Suntem de parere ca fiecare client are dreptul la o informare corecta si completa din punct de vedere al acoperirilor produsului cat si al conditiilor contractuale ale acestuia. Astfel vom prezenta fiecare solutie corect si intr-un mod transparent fiecarui client.

Sinceritate si promptitudinte !

Deoarece stim ca fiecare dintre dumneavoastra isi doreste sa fie tratat cu respect si sa i se raspunda sincer la intrebari, promitem sa fim alaturi de dumneavoastra si sa va furnizam raspunsuri la toate intrebarile legate de un produs de asigurare in cel mai scurt timp. Consultantii nostrii va vor trata intotdeauna prompt, respectuos si va vor fi alaturi si pe perioada ulterioara incheierii unei asigurari.

Acesta este un concept nou in piata de consiliere a clientilor pentru cumpararea asigurarilor pe segmentul asigurari de sanatate si asigurare de viata.

Suntem convinsi ca vom face tot posibilul sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra si promitem sa nu ne oprim aici !

Ce inseamna HDASIG ?

Pentru clientii nostrii, HDASIG inseamna:

Consiliere Financiara bazata pe nevoile clientului

Solutii adaptate bugetului fiecarei persoane

Integritate, Promptitudine, Seriozitate

Orientare catre client !