Asigurare locuinta

Oferta Asigurare de Locuinta

We are here to help you!

Asigurare de locuinta

Speaking English?

We are fluent in English and are pleased to offer all our services in English. Our team of professionals is trained to communicate effectively in English, ensuring that you receive the highest quality service and support.

Please feel free to contact us in English by the below, by email, or by phone as we are committed to providing you with the best possible experience. Thank you for considering our services, and we look forward to serving you.

Asigurare de locuinta obligatorie

Incepand cu anul 2011 asigurarile de locuinte au devenit obligatorii pentru toti proprietarii de locuinte din Romania. Poti alege o asigurare obligatorie de locuinta PAD sau o polita de asigurare facultativa a locuintei, in functie de cat de bine vrei sa fie protejata casa ta.

Potrivit legsilatiei in vigoare din octombrie 2012, toti proprietarii de locuinte din Romania sunt obligati sa detina o polita de asigurare a locuintei, obligatorie care sa acopere cel putin dezastrele naturale.

Potrivit ultimelor modificari legislative din 2023 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor (Polita PAD) tariful pentru locuintele de tip A este 130 lei pe an, in timp ce pentru locuintele de tip B ramane 50 lei.

HDASIG va ofera consultanta gratuita pentru gasirea, studierea si alegerea solutiei potrivite nevoilor dumneavoastra, prin analizarea si compararea tuturor ofertelor de asigurari din Romania.