Termeni si conditii

Utilizarea Serviciilor noastre

hdasig.ro ofera servicii de informare online. Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe aceasta pagina. Utilizarea site-ului se considera ca o acceptare irevocabila a acestor conditii.

Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de HDAsig. Puteţi utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor şi reglementărilor aplicabile pentru controlul exporturilor şi al reexporturilor. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Limite de utilizare

Intregul continut al site-ului hdasig.ro este proprietatea INT HDASIG CONSULTING SRL
Continutul site-ului hdasig.ro nu poate fi reprodus partial sau integral, copiat, transferat, modificat, distribuit sau publicat in orice mod fara a obtine intai acordul scris al INT HDASIG CONSULTING SRL. Este interzisa folosirea sau contactarea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii acestuia, a securitatii acestuia sau a continutului sau pentru a discredita sau hartui in orice fel administratorii site-ului sau a companiei INT HDASIG CONSULTING SRL.

Limitari de responsabilitate

Informatiile continute de acest site sunt prezentate cu buna credinta iar hdasig.ro le considera a fi corecte. Informatia, datele, articolele si opiniile continute pe site-ul hdasig.ro sunt furnizate exclusiv cu scop informativ, iar hdasig.ro nu garanteaza actualizarea in mod constant a tuturor informatiilor continute pe site.

Utilizarea informatiilor sau a datelor de pe site, cu scopul de suport pentru luarea unor decizii in privinta alegerii anumitor operatiuni de investitie personala, se va face pe riscul utilizatorului, hdasig.ro neasumandu-si nici o responsabilitate pentru efectele acesteia. hdasig.ro nu este site-ul unei companii de brokeraj si nici al unei companii de asigurari. Astfel continutul site-ului reflecta doar opinia echipei hdasig.ro si nu a unui tert.

hdasig.ro face tot posibilul sa ofere informatii care sa corespunda cerintelor ce tin de corectitudine, fiabilitate, actualitate si acuratete. hdasig.ro este scutit de orice raspundere pentru eventuale inexactitati sau erori in continutul informatiilor de pe site, care sunt datorate unor cauze ce nu ii pot fi atribuite acesteia.

Atunci cand informatiile publicate pe site duc la terte surse, hdasig.ro nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.

hdasig.ro nu este responsabil pentru diferite daune ce pot proveni din eventuale intarzieri, suspendari, intreruperi sau probleme aparute in privinta distribuirii serviciilor site-ului, care depind de functionarea defectuoasa a retelei de internet, serviciul telefonic, furnizarea energiei electrice sau din orice alte cauze ce nu depind de hdasig.ro.

Nici o informatie continuta de site-ul hdasig.ro nu constituie o recomandare, consiliere pentru investitie, solicitare sau invitatie din partea hdasig.ro pentru vanzarea sau achizitionarea unor instrumente financiare. Unele servicii sau produse prezentate pe site-ul hdasig.ro pot sa nu fie accesibile in toate zonele tarii si tuturor utilizatorilor.

Responsabilitatea utilizatorului

Accesand site-ul hdasig.ro, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste hdasig.ro de orice responsabilitate pentru daune de orice fel provocate de utilizatrea site-ului in orice scop.

Link-uri

hdasig.ro nu isi asuma raspunderea pentru materiale existente pe site-urile catre care detine un link si nici pentru continutul existent pe site-uri care detin un link catre hdasig.ro.
Utilizatorul care decide sa viziteze un site legat in orice fel de site-ul hdasig.ro o face pe risc propriu si isi asuma raspunderea de a lua masuri de protectie necesare unor elemente ce pot provoca daune de genul virusi sau alte aplicatii malitioase. Legatura sau linkul cu alte site-uri nu implica nici o conexiune intre hdasig.ro si entitatea detinatoare a acelui site sau serviciile acestora.

Politica de Confidentialitate

hdasig.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. hdasig.ro va retine date personale oferite de utilizatori si le va folosi in scopul informarii acestora privind cererea depusa. hdasig.ro poate notifica utilizatorii prin buletinul informativ electronic, in privinta unor oferte curente, informatii de uz general si poate trimite cupoane cadou, felicitari sau alte mesaje. Utilizatorul este de acord sa primeasca informatii gratuite prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare de la hdasig.ro si partenerii sai. Prin incheierea acestui acord, utilizatorul accepta sa se aboneze la buletinul informativ electronic hdasig.ro. hdasig.ro nu promoveaza SPAM-ul. Utilizatorii care au furnizat adresa de e-mail pe site-ul hdasig.ro pot opta pentru stergerea acestor informatii din baza de date a site-ului. Utilizatorul isi da acordul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de vinzator si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.

hdasig.ro se obliga sa nu fie difuzeze catre terti datele personale ale vizitatorului site-ului cu exceptia companiei partenere, in scopul ofertarii dorite de utilizator. Utilizatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Astfel hdasig.ro se obliga:

  • sa confirme vizitatorului, in mod gratuit, daca prelucreaza sau nu datele sale personale
  • sa actualizeze, sa rectifice sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, in mod gratuit
  • sa transforme in mod gratuit in date anonime, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.