Asigurari de sanatate

Asigura-ti toate costurile cu o posibila spitalizare !

  • Sericii medicale la standarde europene in clinici private
  • Limite de acoperire de pana la 2 mil. euro
  • Reducere 5% pentru politele de familie
  • Acoperire medicala pentru afectiuni grave

Iti doresti sa protejezi ce ai mai scump pe lume ?

Te-ai gandit vreodata ce se intampla cu copiii tai sau cu familia, in cazul in care in viata ta intervine un eveniment nefericit cum ar fi o imbolnavire grava o invaliditate sau chiar decesul ?

Daca te-ai gandit la lucrurile acestea, inseamna ca ai nevoie de o asigurare de sanatate privata !

Daca ai un copil si intretii o familie de care iti pasa, aceasta forma de asigurare e cea mai buna solutie. Cu o prima de asigurare pe care sigur ti-o poti permite obtii o suma asigurata considerabila, care ii va ajuta pe ai tai sa se descurce in orice situatii.

Nu vei primi bani inapoi la finalul contractului pentru ca nu acesta este scopul unei astfel de asigurari. In schimb poti avea sume asigurate de pana la 5 ori mai mari decat in cazul asigurarilor cu componenta de economisire sau de investire. Iti faci o astfel de polita daca aduci cea mai mare parte a veniturilor in casa si familia ta s-ar descurca mai greu fara aceste venituri.

Mai mult decat atat, o astfel de polita poate fi completata de o polita de accident pentru ambii parinti / soti, care pentru prime semnificativ mai mici ofera sume asigurate mult mai mari, astfel incat poti mari nivelul de protectie al familiei tale.

Asigurarea de viata acopera riscurile de deces din orice cauza, incluzand aici pe langa accidente si situatiile de imbolnaviri grave. Asigurarea de viata nu acopera si tratamentele medicale (acestea sunt asigurate prin politele de sanatate), dar la unele produse se pot atasa diverse clauze suplimentare care sa ofere anumite compensatii/despagubiri si in caz de imbolnavire, spitalizare etc..

Contractele se pot face atat pe perioade mai scurte cat si pe perioade lungi.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.