Asigurarea de Viata pe o durata limitata

Asigurarea de Viata pe o durata limitata

Acest tip de asigurare de viata se adreseaza persoanelor care sunt principalii sustinatori ai familiei de venitul carora depinde familia si siguranta financiara a acesteia.

Incheierea unei asigurari de viata pe o durata limitata obliga pe Asigurator sa achite suma inscrisa in contract, daca decesul Asiguratului survine in perioada de valabilitate a acestuia. Adica Asiguratorul preia riscul producerii unui eveniment neplacut care ar afecta stabilitatea financiara a familiei. Durata acestei acoperiri poate fi aleasa in functie de nevoile clientului, in urma unei analize financiare facuta impreuna cu un consultant financiar.

Daca la maturizarea politei clientul este in viata, Asiguratorul este exonerat de orice obligatie fata de Asigurat. Ceea ce inseamna ca aceasta acoperire este oferita pe o anumita perioada de timp stabilita la inceputul contractului; acoperirea si beneficiile acestui produs fiind reflectate doar in protectia pe care o ofera clientului pe perioada stabilita.

Unii asiguratori mai numesc acest produs CASCO UMAN, deoarece seamana cu o Asigurare CASCO in sensul ca la asigurarea CASCO la finalul politei clientul nu primeste niciun ban inapoi (indiferent daca s-au intamplat sau nu unul sau mai multe evenimente in perioada asigurata).

Prin urmare asigurarea de viata pe o durata limitata, nu este o asigurare de capitalizare (de economisire) ci una de protectie impotriva unui risc determinat si pe o perioada limitata in timp.

CERE OFERTA

Asigurarea de viata pe o durata limitata este recomandata persoanelor cu venituri mai mici dar cu o nevoie de protectie mare prin asigurare. Principiile unui bun management al riscului ne spun ca familia trebuie sa fie protejata impotriva pierderilor financiare catastrofice. Daca nivelul venitului curent nu permite clientului achizitionarea unei asigurari de viata dar este imperativa necesitatea unei protectii financiare, atunci clientul trebuie sa opteze pentru o astfel de asigurare chiar si pe o suma asigurata mai mica.

Asigurarea de viata pe o durata limitata se poate dovedi utila si persoanelor care au investit multi bani intr-o noua afacere, aflata in stadiu incipient. Decesul intervenit intr-o astfel de situatie ar provoca o pierdere materiala importanta pentru familie, care s-ar gasi in imposibiltiatea de a face fata platilor restante. De asemenea, in cazul in care este necesara garantarea unor ipoteci sau imprumuturi, adrearea la o astfel de asigurare de viata poate fi o masura suplimentara de protectie, uneori fiind ceruta de cel care doreste sa aiba o garantie in cazul neplatii creditului, ipotecii sau imprumutului.

O asigurare de viata se poate construi in functie de nevoile clientului, pe o anumita durata si cu o acoperire egala cu suma de care are nevoie familia in cazul unui deces al persoanei asigurate. Asigurarea de viata ii ajuta pe cei dragi sa treaca mai usor prin impasul financiar creat de lipsa veniturilor sotului sau sotiei.

Cat costa o asigurare de viata ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de viata pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de viata dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de viata !

CERE OFERTA

Comments (1)

Cristina S

Buna ziua,
Va scriu pentru a va solicita mai multe informatii referitoare la serviciile de asigurare medicala si asigurare de viata pentru un grup de anagajati, pe care le furnizeaza firma dumnevoastra, tinand cont de urmatoarele:
– Asigurarea medicala colectiva – pentru personalul office si tehnic;
– Asigurarea de viata colectiva – doar pentru personalul tehnic;
– Am avea nevoie de o asigurare medicala pentru salariati cu o arie de acoperire cat mai mare, nu doar in Romania, deoarece salariatii pot presta servicii si in alte tari si in afara UE.
Asigurarile ar trebui sa acopere serviciile de spitalizare (de urgenta/ programate) si consultatii, investigatii in regim de ambulator, vizite suplimentare la medic, tratamentul dentar de urgenta si medicamente prescrise pe baza de reteta, repatrierea salariatilor in alte tari decat Romania si in afara UE ( unii salariati au cetatenie dubla sau permise de sedere pentru Romania).

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.