IMA demareaza noi serii de cursuri de pregatire incepand cu 13 august

IMA demareaza noi serii de cursuri de pregatire incepand cu 13 august

Institutul de Management in Asigurari Institutul de Management in Asigurari a anuntat lansarea unor noi seturi de cursuri pentru pregatirea profesionala a celor care activeaza in industria asigurarilor incepand cu luna august. Subiectele urmatoarelor sesiuni de training vor fi “Negocierea si tehnicile de vanzare” si “Fundamente ale asigurarilor”.

Primul dintre subiecte va aborda teme precum sistemele si metodele de vanzare practicate in domeniul asigurarilor, tehnici de vanzare si de negociere, precum si analiza unor studii de caz. Formatorii care vor sustine cursurile sunt Calin BIBAN, Dan CHITIC si Rares MEDREGA, lectori autorizati de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Al doilea curs, “Fundamente ale asigurarilor”, va pune accent pe dezvoltarea cunostintelor in ceea ce priveste legislatia in asigurari si elemente esentiale despre piata asigurarilor (operatori, institutii de reglementare si supraveghere, frauda, studii de caz), riscuri si produse de asigurare.

Proiectului de pregatire profesionala este derulat prin POS DRU 2007-2013: “Program national de formare profesionala a specialistilor si intermediarilor din asigurari”.

Pentru inscrieri si detalii vizitati site-ul www.imasig.ro.

Programul de desfasurare al cursurilor este urmatorul:

Negociere si tehnici de vanzare

  • Vaslui – 13 august – 17 august 2012
  • Timisoara – 27 august – 31 august 2012
  • Bucuresti – 03 septembrie – 07 septembrie 2012
  • Satu Mare – 03 septembrie – 07 septembrie 2012

Fundamente ale asigurarilor

  • Bucuresti: 13 august – 17 august.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.