Asigurare RCA si CASCO

Ofera-ti protectia de care ai nevoie !

  • Extindere teritoriala inclusa
  • Reducere de pana la 25% pentru asigurari RCA+CASCO
  • Despagubire rapida in caz de dauna !
  • Consiliere si suport 24/7


Asigurare RCA obligatorie
Fiecare autoturism din Romania fie ca este utilizat sau nu daca este inmatriculat trebuie sa aiba o asigurare RCA in vigoare conform legii. Aceasta Asigurare RCA te protejeaza de eventualele prejudicii produse unei alte persoane. adica de o dauna materiala sau o vatamare corporala in care sa fi fost implicat un autoturism.
Mai mult decat atat, esti raspunzator si pentru daunele morale. Dupa cum stim in viata de zi cu zi se intampla foarte des accidente – conform statisticilor CSA (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor) si Asiguratorilor – frecventa de dauna este de aproximativ 10%. Tocmai din acest motiv aceasta asigurare RCA este obligatorie, pentru a-i proteja pe cei nevinovati care sufera daune materiale, umane sau morale in urma unui accident rutier.

Care sunt companiile care pot incheia o asigurare RCA ?
Dintre cele 12 companii de asigurare prezente in Romania si autorizate de catre CSA sa emita polite de asigurare RCA amintim urmatoarele: Allianz Tiriac, GOTHAER Asigurari, BCR Asigurari, OMNIASIG Asigurari, GENERALI Asigurari, GROUPAMA Asigurari, CITY Insurance Asigurari, UNIQA Asigurari, Carpatica Asigurari, EUROINS Asigurari, ASTRA Asigurari, ASIROM Asigurari.

Reducere de pana la 25% pentru asigurari RCA+CASCO
Exemplu*: un proprietar de Skoda Octavia, 30 de ani, cu copil minor si permis de conducere de peste 4 ani, plateste 2.509 Lei la cumpararea separata a produselor CASCO si RCA.

Acum, cu RCA+CASCO va plati 1.902 Lei!

Avantaj client: 607 Lei

CASCO – Fara fransiza !
Acum puteti opta si pentru varianta fara fransiza**

* Exemplu cu caracter pur orientativ. Pentru o cotatie personalizata, va rugam contactati unul dintre agentii HDASIG.
**Optiunea Casco fara fransiza se aplica doar clientilor care indeplinesc criteriile de asigurare impuse de anumite companii de asigurare.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.