Asigurare Casco

Asigurare Casco

Asigurarea Casco inseamna protectia unei masini de eventuale evenimente neplacute si neprevazute. Astazi o asigurare Casco este o asigurare cel putin la fel de importanta ca si o asigurare a locuintei.

Datorita faptului ca autoturismul este o necesitate pentru oamenii de rand si datorita faptului ca este un bun de pret cu o valoare destul de importanta in ziua de azi, acesta poate fi protejat printr-o asigurare Casco.

Printr-o asigurare Casco nu faci altceva decat sa iti protejezi masina de eventuale daune sau evenimente care pot sa apara. Dintre aceste evenimente cele mai importante riscuri pe care ar trebui sa le ai in vedere in momentul in care cauti o asigurare CASCO enumeram urmatoarele: coliziuni rutiere, feroviare, ciocniri sau tamponari, fenomene atmosferice (gheata, grindina, inundatie etc.) incendiu, vandalism, evenimente socio-politice, furtul, explozie, caderi de corpuri, caderi de copaci, pierderea cheilor, incuierea cheilor in interiorul masinii, defecituni tehnice ale motorului, alimentare cu alt tip de combustibil etc.

O asigurare casco poate sa cuprinda prin acoperiri suplimentare si asistenta rutiera, costuri de tractare si remorcare, asistenta tehnica, autoturism la schimb, cazare in caz de urgenta.

Cum se incheie o asigurare CASCO ?

Ce acte sunt necesare pentru a incheia o polita Casco ?

Elemente esentiale in cadrul politei Casco

Cum procedez in caz de dauna ?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.