Asigurare de Locuinta si Bunuri

Asigurare de Locuinta si Bunuri

Incepand cu anul 2011 toti proprietarii de locuinte din Romania trebuie sa incheie o asigurare de locuinta. Poti alege o polita obligatorie PAD sau o polita de asigurare facultativa a locuintei, in functie de cat de bine vrei sa te protejezi.

Potrivit legsilatiei in vigoare in urma ultimelor modificari din octombrie 2012, toti proprietarii de locuinte din Romania sunt obligati sa detina o polita de asigurare a locuintei obligatorie sau facultativa, care sa acopere cel putin dezastrele naturale.

Asigurarea facultativa a locuintei si asigurarea bunurilor continute in aceasta este una dintre cele mai importante asigurari pe care le puteti incheia ca persoana fizica pentru cladirile si bunurile pe care le detineti.

Riscurile pe care o asigurare de locuinta le poate acoperi pot fi fenomene naturale, fenomene meteorologice, calamitatile naturale, incendiul, explozia, riscuri care pot distruge intr-o clipa agoniseala de o viata a unei familii.

Situatia si mai dramatica este atunci cand locuinta afectata de o calamitate sau de un incendiu a fost achizitionata printr-un credit si nu a fost asigurata, deoarece in acel moment desi bunul pentru care ati obtinut un credit nu mai exista, datoria fata de banca si ratele vor trebui achitate in continuare.

Estazi exista solutii tehnice din ce in ce mai performante pentru a preveni un incendiu sau o explozie dar o inundatie sau un cutremur sunt aproape imposibil de prevenit sau de evitat. Singura solutie care ramane este sa inchei o asigurare de locuinta cu cat mai multe acoperiri care sa iti protejeze locuinta in cazul dezastrelor si evenimentelor iminente si neprevazute.

Asigurarile facultative de locuinte sunt produse de asigurari construite de catre asiguratori prin intermediul carora se pot asigura apartamente, case, vile sau imobile integral impotriva producerii unor riscuri prevazute in polita de asigurare de locuinta si in conditiile contractuale. Acoperirile oferite de asigurare vin in schimbul platii efectuate de catre asigurat sau proprietar pentru o asigurare de locuinta.

Un consultant HDASIG iti ofera toate sfaturile de care ai nevoie ca sa alegi un produs potrivit pentru tine (de exemplu sa ai inclus riscul de incendiu, explozie, spargerea tevilor, furt, vandalism sau raspunderea civila fata de terti in cazul in care locuiesti intr-un bloc si produci daune vecinilor).

In caz de incendiu, explozie, alunecari de teren masurile de precautie sunt insuficiente. In consecinta un proprietar prudent trebuie sa aiba un sprijin de incredere care sa il ajute in momentele dificile.

Cere acum o oferta de asigurare de locuinta personalizata completand datele tale aici

Sta in puterea ta ca alaturi de HDASIG sa alegi siguranta si linistea deplina a locuintei tale prin asigurarea facultativa de locuinta cu acoperire completa si complexa.

Cat costa o asigurare de locuinta pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de locuinta pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de locuinta dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea facultativa de locuinta prin consultantii nostri.

Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de locuinta potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Comments (1)

marian urzica

ma intereseaza o asigurare ptr str dinicu golescu nr 7
se poate asigura

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.