Asigurare de sanatate pentru studentii care studiaza in strainatate

Un student care alege sa plece la studii in strainatate trebuie sa ia in considerare doua aspecte foarte importante legate de asigurarea de sanatate:
– faptul ca statul roman ii ofera o asigurare de sanatate de stat prin cardul european de sanatate care ii va acoperi anumite servicii pe perioada studiilor
– faptul ca pe langa cardul EHC poate alege sa incheie o asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala pe perioada studiilor

asigurare de sanatate pentru studii in strainatate 4

CERE OFERTA

Sfatul nostru este sa nu neglijati asigurarea oferita de STAT si sa platiti in continuare contributiile la asigurarea de sanatate de stat, chiar daca alegeti sa plecati la studii in strainatate. Spunem acest lucru deoarece s-ar putea ca dupa terminarea studiilor daca veti dori sa obtineti cetatenie in strainatate, statul al carui cetatean doriti sa deveniti sa va ceara sa faceti dovada faptului ca ati fost asigurat printr-o asigurare de sanatate pe ultimii 5 ani, caz in care daca nu aveti asigurarea de stat va trebui sa o obtineti platind din urma, existant posibilitatea sa trebuiasca sa platiti inclusiv penalitatile si intarzierile pentru a obtine o astfel de adeverinta din partea autoritatilor romane.

Asigurarea privata de sanatate pentru studii in strainatate, este o asigurare pe care HDASIG v-o pune la dispozitie. Noi obtinem pentru dumneavoastra oferte de asigurare din partea mai multor asiguratori internationali si vi le prezentam intr-un mod prietenos si deschis astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie atunci cand doriti sa incheiati o astfel de asigurare de sanatate pentru stundenti care studiaza in strainatate, in Europa, in tari precum Anglia, Olanda, Spania, Germania, Norvegia, Elvetia, Franta, etc.

Costul unei asigurari internationale de sanatate pentru un student care studiaza in strainatate incepe de la aproximativ 80-100 EUR pe luna, tariful fiind diferit in functie de tara in care alege sa plece la studii, in functie de varsta pe care o are la momentul incheierii asigurarii, tinand cont totodata si de starea actuala de sanatate.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.