Asigurare de sanatate cu consultatii medicale nelimitate

Cea mai buna asigurare este asigurarea de sanatate care nu iti impune limitari in numarul de accesari si la care poti apela de fiecare data cand ai nevoie.

Asigurarea de sanatate pe care v-o propunem noi cei de la HDASIG este o asigurare care va ofera consultatii medicale nelimitate. Cu aceasta asigurare privata de sanatate poti apela la un medic din sistemul privat de sanatate de fiecare data cand te imbolnavesti fara sa iti faci griji ca nu vei fi acoperit.

asigurare pentru cheltuieli medicale4

CERE OFERTA

Pe langa numarul nelimitat de consultatii, asigurarea de sanatate iti acopera si analizele medicale dar si investigatiile medicale pe care ti le recomanda un medic generalist sau specialist.

Toate serviciile medicale cuprinse in aceasta asigurare de sanatate pot fi folosite intr-o clinica privata din cadrul retelei medicale a asiguratorului.

Unii asiguratori iti ofera acces la un numar foarte mare de clinici private prin intermediul unei asigurari de sanatate.

Pe langa numarul nelimitat de consultatii medicale, analize si investigatii medicale, asigurarea privata de sanatate iti poate oferi acoperire si pentru o eventuala spitalizare sau pentru o interventie chirurgicala in spital privat in Romania.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.