Asigurare privata de sanatate pentru bebelusi

Un bebelus are nevoie de cea mai buna ingrijire si de cele mai bune servicii medicale atunci cand se imbolnaveste. Serviciile medicale oferite de clinicile si spitalele private au costuri foarte ridicate care pot afecta bugetul familiei mai ales ca de cele mai multe ori imbolanvirea se intampla neasteptat si neprevazut.

Parintii care doresc sa evite aceste cheltuieli neprevazute aleg sa incheie o asigurare privata de sanatate pentru bebelusi inca de la nasterea acestuia pentru a avea sub control situatiile neprevazute.

asigurare privata de sanatate

Asigurarea privata de sanatate pentru bebelusi ofera acces in spitalele private din Romania oferind acces la servicii medicale precum:

  • – spitalizare in spital privat (inclusiv internare de urgenta)
  • – interventii chirurgicale si operatii
  • – proceduri medicale avansate pe perioada spitalizarii (ex. chirurgie infantila)
  • – consultatii medic specialist
  • – investigatii medicale in spital privat
  • – analize medicale si imagistica medicala

In functie de pachetul de asigurare ales si in functie de asigurator, cu o asigurare privata de sanatate pentru copii puteti avea acces in clinici si spitale private precum: Regina Maria, Sanador, Medicover, Anima, Ponderas. Unele asigurari deconteaza ulterior si serviciile accesate si platite de catre dumenavoastra in reteaua medicala Medlife.

Recomandam ca o asigurare de sanatate pentru nou-nascuti, bebelusi si copii sa fie incheiata cat mai curand, de preferat de la nastere pentru ca imbolnavirile si evenimentele medicale care vor avea loc in viata copilului sa fie acoperite fara excluderi.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.