7 lucruri pe care trebuie sa le stii despre asigurarea de sanatate

In cele ce urmeaza evidentiem cele mai importante 7 lucruri pe care consideram ca trebuie sa le stii despre asigurarea de sanatate privata:

1. Acopera cheltuielile medicale neprevazute
Asigurarea privata de sanatate este o polita care se incheie pentru a tine sub control eventualele cheltuieli medicale neprevazute.

2. Ofera acces in clinicile si spitalele private din Romania
Asigurarea de sanatate ofera acces in clinicile si spitalele private din Romania. In functie de asiguratorul si de planul ales, o asigurare de sanatate poate oferi acoperire si in strainatate, in Europa, Asia sau chiar intreaga lume.

asigurare privata de sanatate

3. Poate fi incheiata si doar pentru copii
Parintii care decid sa incheie o asigurare de sanatate unui copil, il pot asigura dupa nastere. Unii asiguratori accepta sa ofere o asigurare de sanatate copilului fara a obliga parintele sa isi incheie o asigurare impreuna cu copilul.

4. Se incheie pana la varsta de 65 de ani
Majoritatea asiguratorilor impun o varsta maxima pana la care accepta sa ofere o asigurare privata de sanatate unei persoane. In general limita maxima pana la care se poate incheia o asigurare de sanatate este 65 de ani. In unele cazuri, asiguratorii accepta sa preia in asigurare si persoane trecute de 65 de ani pe baza unei declaratii privind starea de sanatate si istoricul medical.

5. Nu poate fi incheiata de catre orice persoana
Asigurarea de sanatate poate fi incheiata doar de persoanele care la momentul incheierii au o stare buna de sanatate, fara probleme grave in istoricul medical.

6. Nu acopera afectiunile preexistente
Asigurarea de sanatate acopera imbolnavirile viitoare, accidentele precum si alte evenimente viitoare neprevazute. Majoritatea asigurarilor de sanatate nu acopera afectiunile care au avut loc inainte de incheierea politei de asigurare. De aceea recomandam ca asigurarea de sanatate sa se incheie preventiv si nu pentru acoperirea tratamentului unei afectiuni care exista deja.

7. Se poate plati in rate
Asigurarea de sanatate poate fi platita intr-o singura transa. In functie de asiguratorul ales si in functie de planul de asigurare exista si asigurari de sanatate care se pot plati in rate: 2 rate (semestrial), 4 rate (trimestrial) sau 12 rate (lunar).

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am construit pentru tine 3 oferte de asigurare privata de sanatate pret

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.