Daune de 5 milioane de euro pentru autobuzul implicat in accidentul din Ploiesti

Autobuzul implicat in accidentul auto care a avut loc pe centura de vest a municipiului Ploiesti in care au murit 5 persoane, si alte 28 de persoane sunt grav ranite, era asigurat de ASIROM, parte a grului austriac Vienna Insurance Group (VIG).

Pentru asigurarea de raspundere civila auto RCA pentru autobuz, ASIROM a incasat o prima de asigurare de aproximativ 1000 EUR.

Cel mai probabil daunele pe care Asirom va trebui sa le plateasca, tinand cont de gravitatea accidentului, se vor ridica la 5 mil. de euro, limita maxima asigurata prin polita de asigurare RCA pentru autobuz.

accident-autobuz-centura-ploiesti
accident-autobuz-centura-ploiesti

Asigurarea RCA a fost incheiata la finalul lunii noiembrie 2015, cu o valabilitate de 6 luni de zile.

Cere oferta

In tragedia de vineri 5 ferbruarie 2016 (05.02.2016), a fost implicat un autobuz care transporta 40 de persoane pe ruta Ploiesti – Manesti si o autobasculata care circula cu viteza redusa, potrivit Mediafax.

O despagubire similara de 5 milioane de euro a fost nevoita sa plateasca si compania de asigurari Omniasig, parte a aceluiasi grup asutriac – VIG Vienna Insurance Group, in 2014 ca urmarea a accidentului de autocar din Muntenegru, soldat cu 18 morti si 29 de raniti.

Cat costa o asigurare RCA pentru masina ta ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari RCA cu tarif redus pentru autoturismul dumneavoastra. Clientii nostrii aleg sa cumpere o asigurare RCA dupa ce primesc o ofeta comparativa din parte mai multor companii de asigurari prin intermediul unui broker de asigurari RCA specializat pe segmentul de asigurari auto.

Siguranta ta inainte de toate!

Cere oferta RCA si te ajutam sa iti alegi o asigurare RCA la un pret convenabil din partea unei companii care plateste daunele pe care le-ai putea produce tertilor printr-un accident rutier.

Cere oferta

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.