Asigurare de nastere la Nova Vita – Targu Mures

Asigurare de nastere la Nova Vita – Targu Mures

In piata de asigurari exista mai multe produse de asigurare de sanatate, asigurari care acopera nasterea, maternitatea si monitorizarea sarcinii intr-o clinica privata din Romania.

Daca iti doresti sa nasti in sistem privat la Nova Vita in Targu Mures si cheltuiala sa fie acoperita de o asigurare de nastere, avem produsul potrivit pentru tine.

O asigurare pentru nastere acopera costurile cuprinse in pachetul de nastere al maternitatii Nova Vita, oferind o despagubire sub forma de indemnizatie pentru viitoarea mamica dupa ce nasterea are loc.

asigurare de sanatate pentru Nastere
asigurare de sanatate pentru Nastere

 

VEZI OFERTA

Exista si produse de asigurare cu acoperire internationala pe care HDASIG vi le pune la dispozitie. Desi aceste produse au un tarif mai mare decat o asigurare de sanatate locala, ele ofera posibilitatea de a naste si de a beneficia de decontare directa in Nova Vita. Altfel spus asiguratorul se ofera sa plateasca direct clinicii Nova Vita indemnizatia de asigurare, cu conditia ca maternitatea Nova Vita sa accepte plata din partea asiguratorului.

Un beneficiu suplimentar este acela ca dupa nastere bebelusul poate fi adaugat pe asigurarea de sanatate a mamei. Astfel bebelusul va fi acoperit in cazul afectiunilor care pot aparea in viitor, dumneavoastra ca parinti nefiind nevoiti sa suportati aceste cheltuieli din buzunarul propriu.

asigurare de nastere la nova vita
asigurare de nastere la nova vita

In pachetul de nastere al maternitatii Nova Vita sunt incluse printre altele, urmatoarele servicii:

 • – Monitorizarea saptamanala a sarcinii de la 37 saptamani la pana nastere.
 • – Supravegherea si monitorizarea continua a travaliului, nasterii si a lauziei de catre echipa medicala formata din medic obstetrician, medic neonatolog, medic ATI, moasa, personal mediu specializat.
 • – Monitorizare cardiotocografica de la internare pana la nastere.
 • Nasterea pe cale naturala, cu sau fara analgezie peridurala sau prin operatie cezariana.
 • – Asistenta medicala completa, manevre pre si post-nastere, medicamentatie, consumabile si materiale sanitare necesare desfasurarii nasterii in cele mai bune conditii.
 • – Procedura de recoltare a celulelor stem (specialistii nostri sunt pregatiti sa recolteze indiferent de banca de celule stem cu care mama a semnat contract).
 • – Cazare în saloane special amenajate cu un pat, televizor, internet, telefon, baie proprie, masa de infasat nou nascutul, toate dotările necesare unui nivel superior de confort.
 • – Acces la frigider alimentat permanent cu iaurt si fructe.
 • – Posibilitatea contra cost a unui însoțitor (soț, părinte, rudă, etc.) de a fi împreună cu proaspăta mămică în perioada de recuperare post-natală în cadrul unui salon special amenajat cu două paturi.
 • – Control ginecologic si ecografic, la sase saptamani dupa nastere. De asemenea orice problema ginecologica aparuta in primele 2 saptamani dupa nastere beneficiaza de internare si tratament gratuit pe parcursul a trei zile de internare.
 • – Supravegherea nou-nascutului in cadrul sectiei de neonatologie, cu posibilitate de terapie intensive neonatala.
 • – Evaluarea de catre medicul neonatolog, la nastere,a respiratiilor, batailor cardiace, tonusului muscular, coloratiei pielii si reflexelor nou-nascutului. Fiecare dintre acesti parametrii se noteaza, iar totalul reprezinta scorul APGAR- prima nota a nou-nascutului.
 • – Administrarea Vaccinului contra Hepatitei B si Fitomenadiona (Vitamina K), pentru prevenirea bolii hemoragice datorate deficitului acestei vitamine in primele zile dupa nastere tuturor nou-nascutilor.
 • – Ecografie transfontanelara (la nivelul capului) nou-nascut.
 • – Ecografie abdominala nou-nascut.
 • – Ecografie cardiaca nou-nascut.
 • – Screening auditiv nou-nascut.
 • – Screening pentru depistarea fenilcetonuriei si hipotiroidismului congenital.
 • – Analize de laborator pentru nou-nascut:
 • – La toti nou-nascutii: VDRL, grupa sanguina si Rh
 • – La recomandarea medicului: Hemoleucograma completa cu frotiu sanguin, PCR cantitativ, Bilirubina total si directa, GOT, GPT, Uree, Creatinina, LDH, CPK, Glicemie, Sodiu, Potasiu, Calciu, Magneziu, Examen bacteriologic din aspiratul gastric, Hemocultura, Urocultura, analize ASTRUP, Examen sumar de urina, test Coombs direct.
 • – Consultul nou-nascutului efectuat de un medic pediatru cu posibilitatea efectuarii controalelor periodice precum si a vaccin- urilor in cabinetul de pediatrie al centrului medical.
 • – Cazarea nou-nascutului alaturi de mama in sistemul “rooming-in”sau la cerere, mama poate beneficia de perioada de odihna si refacere in salon in timp ce bebelusul este atent supravegheat si ingrijit in departamentul de nou nascuti.
 • – Trusoul bebelușului – hainuțe, pampers, creme, pudre, biberoane, suzete, folosite cât timp bebelușul se află în maternitate.
 • – Consiliere ingrijire nou-nascut (ingrijirea bontului ombilical, promovarea alimentatiei la san, baia demonstrativa, recomandari privind obiectele necesare pentru ingrijirea nou-nascutului la intoarcerea acasa).

Cat costa o asigurare de nastere in Nova Vita ?

VEZI OFERTA

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de nastere pornind de la intelegerea nevoilor tale inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientele aleg sa cumpere o asigurare pentru nastere dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de nastere si acoperirea costurilor nasterii prin consultantii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de nastere potrivita bugetului si nevoilor tale.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.