De ce sa NU iti faci RCA ieftin ?

Pana nu de mult majoritatea clientilor cereau sa le facem cel mai ieftin RCA indiferent la ce companie, sub pretextul “De ce sa dau mai multi bani daca tot e obligatoriu si nu-l fac pentru mine ci pentru ce-l pe care-l lovesc ?”. De curand insa unii clienti au inceput sa nu mai aleaga chiar cea mai ieftina varianta.

Motivele pentru care sa nu iti faci cel mai ieftin RCA sunt multe.

Dintre ele cele mai importante enumeram:
– RCA inseamna raspunderea ta fata de greselile sau neglijentele tale in trafic
– Daca polita ta RCA nu-l despagubeste pe cel pe care-l lovesti in trafic, ar fi bine de stiut ca acea persoana te poate da in judecata cerandu-ti sa ii acoperi tu personal reparatiile si daunele produse in urma accidentului de circulatie
– Polita RCA acopera nu doar pagubele produse celeilalte masini, ci si pagubele materiale produse cladirilor in limita a 1.000.000 euro, astfel raspunderea ta ca si conducator este foarte mare.
– Polita RCA acopera si vatamarile corporale si decesul provocat in urma unui eveniment rutier, in limiata a 5.000.000 Euro.

rca ieftin
De ce sa nu iti faci RCA ieftin ?

Am mai putea trece aici si alte motive de bun simt cum ar fi:
– Faptul ca ne dorim sa traim intr-o tara civilizata
– Faptul ca ne rugam ca cel care ne-a lovit sa aiba RCA si daca totusi are sa aiba RCA la o companie care ne va despagubi daunele produse de neatentia acestuia
– Faptul ca asa tu iti doresti aceste lucruri, asa isi doreste fiecare dintre noi, ceea ce inseamna ca e de bun simt sa cumperi o polita RCA de calitate si nu cea mai ieftina sub pretextul ca “oricum nu o cumperi pentru tine”.

Ar trebui sa iti pese de faptele tale si sa iti asumi raspunderea pentru eventualele greseli pe care le poti face in trafic, prin cumpararea unei polite RCA de calitate, interesandu-te daca acea companie despagubeste daunele, daca plateste la timp etc.

Va incurajam de asemenea sa nu cumparati RCA de la “coltul strazii” – din cauza ca va puteti trezi cu o polita RCA care sa nu fie valabila, politele RCA nu sunt foarte greu de fraudat.

Daca doriti sa verificati daca polita dumneavoastra RCA este valabila si in vigoare o puteti face aici:

Suntem alaturi de tine daca iti doresti o oferta RCA in cel mai scurt timp, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurare RCA care ti se potriveste !

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.