Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

 

asigurare de sanatate

 

indicatiii Cum aleg o asigurare ?

Pentru a alege o asigurare de sanatate, ai nevoie in primul rand sa stii ce anume iti doresti sa acopere acea asigurare. Adica sa definesti o lista de servicii medicale pe care ti-ai dori sa le includa. De asemenea este important de stabilit daca iti doresti sa beneficiezi de servicii doar pe teritoriul Romaniei sau daca iti doresti sa poti apela si la servicii medicale din Strainatate, din Europa sau din intreaga lume.

Un consultant financiar HDASIG iti poate oferi informatii in acest sens si te poate ajuta sa gasesti o solutie care sa se potriveasca nevoilor tale, fie ca e vorba de o asigurare de sanatate de baza, o asigurare de sanatate tip abonament medical, o asigurare care sa inlocuiasca asigurare de sanatate de stat, fie ca doresti un pachet complex de servicii si tratamente medicale acoperite de asigurarea de sanatate

citeste mai mult…

Inapoi sus

indicatiii La ce servicii medicale pot apela ?

Serviciile medicale pe care le acopera o asigurare de sanatate pot fi de la cele foarte simple la cele foarte complexe.

Noi suntem convinsi ca fiecare dintre noi are nevoi diferite si astfel incercam sa gasim o solutie potrivita fiecarei persoane, adaptatand oferta situatiei si nevoilor clientului.

Serviciile medicale incluse pot fi:

 • – control anual preventiv
 • – consulturi medic generalist
 • – consulturi de specialitate
 • – analize si investigatii medicale
 • – transport cu ambulanta privata
 • – spitalizare in spital privat
 • – interventii chirurgicale
 • – tratamente pentru afectiuni si boli grave
 • – medicamente si tratamente medicale
 • – tratamente dentare (stomatologie)
 • – vaccinuri
 • etc.

Inapoi sus

indicatiii Cat costa si ce cuprinde ?

O asigurare de sanatate privata poate cuprinde un pachet medical de baza la care poti sa apelezi in cazul unei probleme medicale. Costul unei asigurari de sanatate va fi intotdeauna mai mic decat serviciile medicale oferite, datorita faptului ca o asigurare va acoperi o posibila problema medicala care poate aparea in viitor. Pentru a identifica o asigurare de sanatate potrivita nevoilor tale si care sa se incadreze in bugetul tau te invitam sa iei legatura cu noi prin intermediul paginii de contact si in cel mai scurt timp un consultant HDASIG va lua legatura cu tine si iti va trimite o oferta personalizata.

Inapoi sus

indicatiii Care sunt beneficiile oferite ?

O asigurare privata ofera ca si beneficiu principal serviciile de sanatate la standarde inalte prin clinicile private din Romania si din strainatate la un pret mult mai mic decat serviciile medicale incluse in asigurare. Pe langa un cost scazut, o asigurare de sanatate te ajuta sa treci mai usor printr-un impas financiar cauzat de o problema de sanatate. De asemenea, serviciile medicale oferite si incluse in asigurarea de sanatate va ofera accesul la consultatii de specialitate, tratamente in clinici private, analize si investigatii medicale recomandate de un medic, acoperire si despagubiri pentru medicamente si tratamente, optional putand acoperi si situatii mai grave cum ar fi spitalizarea, interventiile chirurgicale, tratamentul unei afectiuni grave, etc.

Potrivit unui studiu “una dintre cele mai mari temeri ale romanilor din ziua de astazi este frica de a se imbolnavi, fiind considerata chiar mai importanta decat frica de inflatie sau de o anume problema economica”. Un alt beneficiu important este accesul la o cea mai larga retea de clinici private din Romania si accesul la medici specialisti cu programare prioritara pentru tine.

Inapoi sus

indicatiii Asigurarea acopera si nasterea ?

Raspunsul este “DA” asigurarile de sanatate pot acoperi si nasterea. Asa numita asigurare de nastere poate acoperi nasterea pe cale naturala precum si nasterea prin cezariana sau poate oferi un pachet complet care sa cuprinda totalitatea investigatiilor prin pachetul de monitorizare al sarcinii si nasterea in sistem privat cu cazarea in rezerva privata sau double. Important de mentionat faptul ca aceasta asigurare de nastere nu se poate incheia daca persoana este deja insarcinata. Totodata ar fi bine de stiut ca in cazul unor asiguratori exista o perioada de asteptare pentru acest tip de acoperire.

citeste mai mult…

Inapoi sus

indicatiii Asigurare de sanatate sau abonament medical ?

Asigurarea de sanatate fata de un abonament medical privat ofera un numar de beneficii in plus. Dintre acestea cele mai importante ar fi urmatoarele:

 • – acces la o retea de clinici private si la un numar mai mare de medici specialisti
 • – servicii medicale mai complexe acoperind inclusiv tratamentul unor afectiuni grave
 • – costuri mai mici in cazul unei asigurari de sanatate – comparativ cu un abonament medical
 • – deductibilitate fiscala pentru persoane juridice pana la valoarea de 250 euro/anual
 • – controlul calitatii serviciilor furnizate in cazul asigurarii de sanatate prin intermediul nostru
 • – asigurarile de sanatate beneficiaza de reglementare legislativa, fata de un abonament medical care este reglementat dupa bunul plac al clinicii private.

citeste mai mult…

Inapoi sus

indicatiii Ce nu acopera o asigurare?

Asigurarea de sanatate ca si celelalte produse de asigurare are anumite acoperiri in functie de pachetul ales si in functie de tipul produsului.

E bine de stiut ca fiecare asigurare, de la cele mai simple la cele mai complexe si complete ascund in spate (in conditiile contractuale) o serie de excluderi de care majoritatea clientilor nu sunt constienti.

De cele mai multe ori aceste excluderi aplicate (adica ceea ce compania nu acopera) influenteaza foarte mult pretul produsului, facand de cele mai multe ori diferenta dintre un produs de “calitate” si un produs “ieftin”. Un produs de asigurare de sanatate cu multe excluderi s-ar putea sa va dezamageasca daca dvs. ca si client nu cunoasteti excluderile si acoperirile in detaliu inainte de a achizitia unei asigurari de sanatate.

citeste mai mult…

Inapoi sus

Cat costa o asigurare de sanatate care iti ofera acces la serviciile medicale private in Romania sau in alta tara din Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa incheie asigurarea de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarile de sanatate prin consultantii nostri.

Siguranta si sanatatea ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. +4 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta