Asigurare Nastere

Asigurare pentru Nastere

Asigurarea de Nastere este o asigurare foarte cautata si ceruta in Romania. Clientii care isi doresc sa reduca costurile pe care ar trebui sa le suporte pe perioada sarcinii si apoi costurile nasterii intr-o clinica privata apeleaza la o astfel de polita de asigurare de natalitate care acopera nasterea.

In functie de pachetul ales si in functie de societatea de asigurari de sanatate pe care o alegeti, nasterea poate fi acoperita intr-un procent de 25% si pana la 100% in clinici private din tara sau din strainatate si in conditii medicale superioare celor oferite pentru o nastere in spitalele de stat.

asigurare pentru Nastere
asigurarea pentru nasterea la privat

Costul unei astfel de asigurari pentru nastere difera in functie de pachetul ales si de serviciile medicale incluse in polita, un alt factor care determina pretul este si varsta mamei in momentul in care incheie o asigurarea nasterii.

Iti construiM o oferta personalizata de asigurare de nastere chiar acum !

CERE OFERTA

 

Cum sa primesti bani daca nasti cu ajutorul unei asigurari de nastere ?

Ce inseamna perioada de asteptare ?

Ce perioada de asteptare are asigurarea de nastere ?

Pot apela la clinici private sau doar la clinici de stat ?

asigurare de nastere daca sunt insarcinata” href=”/blog/asigurare-de-nastere-perioada-de-asteptare”>Pot apela la asigurarea de nastere daca sunt in prezent insarcinata ?

 

Cat costa o asigurare de nastere care iti ofera acces la servicii medicale decente ?

CERE OFERTA

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de nastere care acopera pe cale naturala si nasterea prin cezariana pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientele aleg sa incheie o asigurare de nasteri dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurari pentru nastere prin consultantii nostri.

Sanatatea si siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de nastere potrivita bugetului si nevoilor tale.

CERE OFERTA

Comments (21)

Sandu

Buna ziua,
As dori și eu mai multe informații despre asigurarea privată, costuri, clinici partenere…Nu sunt însărcinată, dar as vrea sa-mi fac o asigurare in viitorul apropiat…
Mulțumesc anticipat.

Buna ziua, v-am trimis detaliile pe email

Daniela

Buna ziua,
Doresc sa primesc mai multe informatii in ceea ce priveste o asigurare de nastere si toata perioada de gravidanta.Mentionez ca nu sunt insarcinata.
Multumesc .

HDASIG

Buna Daniela,

Ti-am trimis pe email mai multe informatii despre asigurarea de sanatate care acopera nasterea si perioada sarcinii. Aceasta asigurare este indicat sa o inchei inainte de a ramane insarcinata pentru a beneficia de toate acoperirile oferite de asigurarea de nastere in spital privat.

Iti doresc o zi buna si astept raspunsul tau.

Ioana

Nu sunt in prezent insarcinata si as dori sa vad ce presupune o asigurare de nastere si ce costuri are. Va rog sa imi trimiteti o oferta pe email

Ioana C.

HDASIG

Buna Ioana,
Vei gasi pe email o scurta prezentare a acoperirilor oferite de o asigurare pentru nastere si cateva intrebari la care te rog sa raspunzi pentru a primi o oferta personalizata de asigurare de nastere

georgiana

buna seara, asi dori si eu mai multe detalii despre o asigurare care sa suporte costurile nasterii . cand voi naste voi avea varsta de 19 ani si voi fi in somaj dupa terminarea liceului .va multumesc anticipat

HDASIG

Buna Georgiana,

Asigurarea de nastere poate fi incheiata de o mamica inainte de a ramane insarcinata. In cazul tau iti recomand o oferta de asigurare de santate care sa te acopere pe tine ca mamica si pe viitorul bebelus. Bebelusul poate fi adaugat pe asigurarea mamei inca din prima zi de viata, dupa nastere, cu conditia ca mama sa aiba deja incheiata o asigurare de sanatate inainte de a naste.

Mirela

Buna ziua,as dorii mai multe detalii despre o asigurare de nastere,costuri respectiv clinici partenere…multumesc

HDASIG

Buna ziua,

Am trimis pe email oferta de asigurare pentru nastere conform cerintelor dumneavoastra. Va stau cu placere la dispozite pentru a analiza avantajele si partile mai putin avantajoase ale ofertei trimise.

Mirela

Buna dimineata,as dorii mai multe informatii cu privire la o asigurare de nastere,costuri respectiv clinici partenere….multumesc

elena grigore

Buna ziua,
As dori mai multe informatii despre costuri si clinicile partenere. Doresc sa am un copil in viitorul apropiat si ma intereseaza oferta dumneavoastra.
multumesc

HDASIG

Buna Elena,

Ti-am trimis pe email mai multe informatii despre asigurarea de nastere si asigurarea de sanatate care acopera nasterea in spital privat in Romania.

Exista si solutii de asigurare de nastere care sa acopere nasterea in strainatate.

Pentru mai multe informatii iti stau la dispozitie aici, telefonic +4 0748 636 815 sau prin sectiunea de “contact”.

Cory

Buna,

va rog sa-mi trimiteti si mie detaliile pe mail, momentan nu sunt insarcinata si am deja un copil. multumesc

HDASIG

Buna Corina,

Ti-am trimis pe mail cele solicitate, asteptam cu interes raspunsul tau pe mail.

sabina

Va rog trimiteți și pe adresa mea informații suplimentare despre asigurare.

HDASIG

Sabina, ti-am trimis pe mail mai multe informatii despre asigurarea de nastere in spitalele private din Romania.

Oana

Buna ziua,

M-ar interesa costul pentru o asigurare, cu o posila nastere in august ( pana in acest moment sarcina nu a fost confirmata 100% ).
Va multumesc!

HDASIG

Buna ziua,

Am trimis pe mail informatiile de care avem nevoie pentru a construi o oferta de asigurare de nastere personalizata. Asigurarea se poate face doar daca nu sunteti insarcinata la momentul semnarii politei de asigurare.

vali

Ma intereseaza oferta de sanatate ce include nasterea si sarcina. Am varsta de 31 de ani. Multumesc frumos.

HDASIG

Buna Vali – ti-am trimis pe email cateva informatii de care am nevoie pentru a gasi solutia potrivita pentru tine.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.