Carpatica in faliment? Astra, Carpatica si Euroins = 60% din piata RCA

Carpatica se indreapta catre faliment ? Este foarte grav ca Astra, Carpatica si Euroins reprezinta 60% din piata de asigurari auto RCA.

Companiile de asigurari Astra, Carpatica si Euroins detin peste 60% din politele de asigurare RCA de pe piata de asigurari auto din Romania, ceea ce inseamna ca cele mai multe masini care circula pe drumuri sunt asigurate la firme de asigurari aflate in faliment sau in pragul falimentului, un lucru foarte grav pentru consumatori, a declarat, ieri, Cristian Muntean, presedintele ASSAI – Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente din Romania.

asigurare auto rca
asigurare auto rca

Cere oferta

Presedintele ASSAI a explicat: “Avem deja un asigurator care detine aproape 20% din piata RCA, Astra Asigurari, aflat in faliment. Se pare ca in luna februarie, daca cei de la Carpatica Asigurari nu incheie tranzactia cu acei investitori strategici despre care vorbesc, va intra si aceasta societate in faliment. Cea de-a treia societate care se afla in dificultate se numeste Euroins. Cele trei societati, impreuna, reprezinta 60% din piata de asigurari atuo RCA, un procent halucinant de mare. Asta inseamna ca peste jumatate dintre autovehiculele care circula pe soselele tarii sunt asigurate la societati aflate in diverse stadii premergatoare falimentului. Este un lucru extrem de grav, iar aici trebuie atrasa atentia Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), pentru ca lucrurile acestea nu s-au intamplat peste noapte, ci in ultimii 5-7 ani, iar cei din conducerea ASF stiau acest lucru”.

Noi cei de la HDASIG va sfatuim sa alegeti un asigurator auto de calitate pentru incheierea unei asigurari RCA. Nu recomandam inchierea unui RCA ieftin si cu atat mai putin nu recomandam sa incheiati o asigurare RCA la asiguratori aflati in dificultate financiara sau in faliment.

Esti curios sa afli cat costa o asigurare RCA pentru masina ta ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari RCA cu tarif redus pentru autoturismul dumneavoastra. Clientii nostrii aleg sa cumpere o asigurare RCA dupa ce primesc o ofeta comparativa din parte mai multor companii de asigurari prin intermediul unui broker de asigurari RCA specializat pe segmentul de asigurari auto.

Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare RCA la un pret convenabil din partea unei companii care plateste daunele produse tertilor.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.