Asigurarea internationala de sanatate un lux pe care nu poti sa nu-l ai

Asigurarea internationala de sanatate, un lux pe care unii nu-si pot permite … sa nu-l aiba !

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de servicii medicale de calitate in clinici private din Romania si din strainatate aleg sa incheie o asigurare internationala de sanatate cu acoperire in spitalele private din Europa sau chiar din intreaga lume.

Beneficiile pe care le ofera aceste asigurari internationale de sanatate sunt multiple. Dintre ele amintim faptul ca ofera o acoperire superioara pentru:

  • – tratamentele bolilor grave precum cancerul
  • – costul unei interventii chirurgicale in strainatate
  • – costurile spitalizarii in orice spital privat din Europa sau din lume
  • – costurile investigatiilor medicale avansate pentru diagnosticarea din timp a unei boli
  • – consultatiile medicale la profesori doctori si medici in parteneriat academic
  • – accesarea serviciilor medicale in centrele de excelenta medicala din Europa
asigurare internationala de sanatate
asigurare internationala de sanatate

Cere oferta

Din punct de vedere al beneficiilor pe care le ofera o asigurare de sanatate internationala putem spune ca este o asigurare de sanatate pe care ar trebui sa o aiba fiecare persoana. Totusi datorita serviciilor foarte scumpe pe care aceasta polita de asigurare internationala le acopera si costul ei este unul mai ridicat decat al unei asigurari de sanatate cu acoperire in Romania.

Putem spune ca asigurarea internationala de sanatate este un lux pe care unii nu-si pot permite sa nu-l aiba.

Exista mai multi asiguratori locali si internationali care ofera astfel de produse de asigurare de sanatate. Noi, cei de la HDASIG iti punem la dispozitie ofertele asiguratorilor internationali de sanatate (BUPA,Asigurare AXAPPP, LAMP, CIGNA, asigurare MEDIHELP, MEDI HELP, PRIORIMED, VANBREDA) precum si ofertele asiguratorilor locali (Groupama, Allianz Tiriac, NN Asigurari, Metropolitan Life, Uniqa, Asirom).

Avantajul de a alege sa achizitionati o astfel de asigurare de sanatate prin intermediul HDASIG asigurari de sanatate este ca veti beneficia de servicii conexe gratuite:

  • Acelasi pret ca si in cazul achizitionarii produsului direct de la asigurator
  • Oferte transparente de la toti asiguratorii existenti in piata
  • Analiza obiectiva a ofertelor si conditiilor contractuale inainte de achizitionarea politei
  • Consultanta si Asistenta pentru modificari pe parcursul contractului
  • Asistenta in caz de dauna, pentru obtinerea cat mai rapida a despagubirii
  • Asistenta in stabilirea serviciului de decontare directa intre asigurator si clinica pentru clinicile din afara retelei asiguratorului

Cauti o asigurare BUPA in Romania, asigurare AXAPPP, asigurare CIGNA in Romania, asigurare MediHelp, asigurare LAMP ? Iti trimitem o oferta personalizata pe email in cel mai scurt timp daca ne trimiti datele tale de contact.

Cauti un broker de asigurari care sa lucreze cu asiguratori internationali precum BUPA, asigurare AXAPPP, MEDIHELP, LAMP, PRIORIMED, CIGNA ? Suntem bucurosi sa te ajutam sa gasesti asigurarea de sanatate cu acoperire internationala care raspunde nevoilor tale, fara costuri suplimentare.

Cere oferta

Lasa-ne datele tale si in cel mai scurt timp vei primit pe email mai multe informatii despre aceste asigurari internationale de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate internationala cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationala pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare de sanatate dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.