Asigurare medicala pentru permis de sedere in Romania acceptata de imigrari

E bine de stiut atunci cand aplici pentru prelungirea sau obtinerea permisului de sedere in Romania ca nu orice asigurare medicala pentru permis de sedere in Romania este acceptata de serviicul de imigrari.

Polita de asigurare medicala trebuie sa indeplineasca niste criterii minime pentru ca serviciul Roman de Imigrari sa o accepte in cazul unui cetatean strain care isi depune dosarul in vederea obtinerii permisului de sedere in Romania sau in cazul prelungirii dreptului de sedere.

Durata pentru care un cetatean strain alege sa incheie o astfel de asigurare de sanatate este de minim 3 luni, unii clienti aleg sa o incheie pe 12 luni. Perioada asigurata trebuie sa fie cel putin egala cu durata solicitata pentru permisul de sedere, sau maxim 12 luni.

asigurare medicala pentru permis de sedere in Romania

Conform autoritatilor romane, cetatenii straini care provin din afara Romaniei trebuie sa incheie si sa prezinte o asigurare medicala pentru permis de sedere in Romania incheiata la o firma privata din Romania, prin intermediul careia sa-i fie asigurata asistenta medicala in caz de urgente medico-chirurgicale.

Cetatenii straini care au dobandit dreptul de rezidenta in Romania, au dreptul la asistenta medicala in aceleasi conditii ca cetatenii romani. Dupa ce obtin permisul de rezidenta trebuie sa isi plateasca contributia la fondul asigurarilor de sanatate conform legii.

Cea mai buna asigurare medicala pentru permis de sedere in Romania acceptata de imigrari

Tot ce trebuie sa faci ca sa fii sigur ca asigurarea de sanatate aleasa va fi acceptata este sa ne contactezi si noi te ajutam sa inchei asigurarea de sanatate pt permis de rezidenta in Romania acceptata de imigrari in cel mai scurt timp.

Polita de asigurare o poti incheia rapid online, trimitandu-ne un email la adresa de email: office@hdasig.ro in care sa ne specifici ca doresti o asigurare medicala, numele prenumele, cetatenia si data nasterii persoanei care solicita asigurare medicala pentru obtinerea permisului de sedere.

Te ajutam sa inchei asigurarea in cel mai scurt timp, chiar in aceeasi zi daca e nevoie.

Prin intermediul HDASIG.ro ai garantia ca polita de asigurare medicala pentru permis de sedere in Romania va fi acceptata de Inspectoratul General pt Imigrari.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.