Asigurare medicala pentru obtinerea vizei de sedere

O asigurare medicala pentru obtinerea vizei de scurta sedere sau lunga sedere pentru straini rezidenti, este un produs cerut nu doar de cetatenii straini care doresc sa obtina viza de sedere in Romania ci si de cetateni straini care se intorc pe teritoriul Romaniei pentru reintregirea familiei.

Noi avem solutia pentru cetatenii straini care cauta o asigurare medicala pentru obtinerea vizei de lunga sedere.

Cetatenii straini care cauta o asigurare de sanatate pentru obtinerea vizei de scurta sedere sau lunga sedere aleg sa incheie o asigurare pe o perioada de 90 de zile, 3 luni, desi cel mai des intalnit produs de asigurare de sanatate pentru viza este cel cu valabilitate 12 luni.

asigurare pentru viza de lunga sedere

PRET ASIGURARE

O asigurare pentru obtinere viza de sedere este o asigurare pentru cetateni straini, expati, ceruta de serviciul de imigrari sau evidenta a populatiei / ministerul afacerilor externe. Asigurarea pentru viza de sedere este obligatorie si aveti nevoie de ea pentru a putea obtine viza de sedere pe teritoriul Romaniei.

Costul acestei asigurari de sanatate pentru viza pentru cetateni straini este mai redus decat costul unei asigurari internationale sau nationale de sanatate.

Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati economice, se acorda cetetenilor statelor terte, care urmeaza sa desfasoare activitati economice in mod independent sau in cadrul unor asociatii familiale, in conformitate cu legea privind organizarea si desfasurarea unor activitati economice de catre persoane fizice si care reprezinta urmatoarele documente:
a. Dovada indeplinirii conditiilor referitoare la atestarea pregatirii profesionale, prevazute de legea privind organizarea si desfasurarea unor activitati economice de catre persoane fizie;
b. Asigurare medicala pe perioada valabilitatii vizei;
c. Certificat de cazier judiciar sau alt document cu aceeasi valoare juridica.

Aceasta asigurare se incheie rapid si simplu. Pentru emiterea ei este necesar un act de identitate (pasaport) al persoanei care doreste sa obtina viza de sedere pe teritoriul Romaniei.

Iti suntem alaturi daca doresti sa inchei o , sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare medicala pentru cetateni straini.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.