5 lucruri despre asigurare pentru obtinere permis de sedere in Romania

Ce asigurare medicala de sanatate trebuie sa prezinte cetatenii care provin din afara Uniunii Europene ?

Un cetatean strain care vine din afara Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European trebuie sa se prezinte la Inspectoratul General pt Imigrari. La momentul prezentarii la IGI (Inspectoratul General pt Imigrari) in vederea obtinerii permisului de sedere in Romania va trebui sa prezinte o asigurare pentru obtinere permis de sedere in Romania, o asigurare medicala de sanatate internationala sau o asigurare de sanatate incheiata cu o firma privata de asigurari din Romania, prin care sa-i fie asigurata asistenta medicala in caz de urgente medicale sau chirurgicale.

Dupa obtinerea permisului de rezidenta in Romania, cetateanul strain are obligatia de a se asigura in sistemul de stat CNAS – Casa Nationala de Asigurari de Sanatate conform legii nr 95/2006.

asigurare pentru obtinere permis de sedere in Romania de lunga durata
asigurare pentru obtinere permis de sedere in Romania

Unde pot incheia o asigurare medicala pentru obtinere permis de SEDERE pentru cetateni straini ?

Asigurarea medicala pentru obtinere permis de sedere se poate incheia prin intermediul HDASIG.ro. Ca sa inchei asigurarea tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si noi te ajutam sa inchei asigurarea de sanatate in cel mai simplu si rapid mod.

Cat costa asigurareA medicala pentru permis de sedere pentru un cetatean strain ?

Costul unei asigurari de obtinere permis de rezidenta este influentat in primul rand de varsta pe care o are cetateanul strain. Costul aproximativ al unei astfel de asigurari poate fi unul de 20-30 euro in cazul unei persoane de aproximativ 20-30 de ani, tariful crescand odata cu varsta.

Durata pe care se incheie o asigurare pentru obtinere permis de sedere in Romania influenteaza direct costul, tarifele putandu-se calcula pe perioade de 3 luni, 6 luni, 12 luni.

Pot incheia asigurarea pentru obtinere CNP prin email ?

Poti incheia prin email asigurarea pt obtinerea permisului de sedere, numita si asigurare pentru obtinere CNP de catre unii clienti. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email la adresa de email office@hdasig.ro si noi te vom contacta in cel mai scurt timp si te ajutam sa inchei asigurarea de sanatate necesara obtinerii permisului de sedere.

Ce acte sunt necesare PT a incheia o asigurare pentru OBTINERE permis de sedere in ROMANIA ?

Ai nevoie doar de o copie dupa pasaportul cetateanului strain si de adresa la care va locui in Romania. Pe baza acestor informatii iti vom construi o oferta de asigurare personalizata si ti-o vom trimite pe email in cel mai scurt timp.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.