Asigurare de sanatate pentru Viza in Romania – obtinerea vizei de sedere

Autoritatile de la serviciul de imigrari cer fiecarui cetatean strain care doreste sa obtina viza de sedere in Romania sa incheie o asigurare de sanatate pentru viza in Romania.

La noi poti incheia simplu si rapid o asigurare medicala pentru cetateni straini care doresc sa obtina viza in Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email sau sa ne suni si iti trimitem o oferta de pret pentru o asigurare de sanatate pentru viza in Romania.

asigurare pentru cetateni straini obtinerea vizei in romania

PRET ASIGURARE

Costul unei asigurari de sanatate pentru viza variaza in functie de durata pentru care se solicita viza, pretul unei asigurari pentru viza fiind influentat totodata si de varsta cetateanului strain dar si de pachetul de asigurare de sanatate ales.

Pentru a obtine viza de lunga sedere trebuie sa depuneti urmatoarele documente
Pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru reintregirea familiei, membrii de familie ai cetateanului non UE/SEE trebuie sa depuna urmatoarele documente:
a. comunicarea Inspectoratului General pentru Imigrari;
b. dovada asigurarii medicale pe perioada valabilitatii vizei;
c. certificatul de cazier judiciar sau alt document cu aceeasi valoare juridica, eliberat de autoritatile din tara de domiciliu sau de resedinta a strainului.

Viza de lunga sedere se acorda pentru o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii.

Vrei rapid o oferta de asigurare pentru viza ?

Trimite acum un email la adresa: office@hdasig.ro cu subiectul: asigurare pentru viza. Scrie-ne in corpul emailului cetatenia si perioada pentru care se solicia viza si noi iti trimitem o oferta in cel mai scurt timp.

In functie de pachetul de asigurare ales asigurarea medicala pentru obtinerea vizei de sedere se poate incheia pe o perioada de 3 luni insa de cele mai multe ori clientii aleg sa o inchieie pe o perioada 12 luni.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.