Asigurare de sanatate pentru bebelusi si nou nascuti

Asigurare de sanatate pentru bebelusi si nou nascuti

Bebelusul tau poate beneficia de cele mai bune servicii medicale in spitalele private si clinicile private din Romania prin intermediul unei asigurari de sanatate pentru bebelusi.

Orice tanara mamica care a adus pe lume un bebelus va dori sa ii ofere tot ce este mai bun: grija, fericire si sanatate. Fiecare dintre noi isi doreste sa fie sanatos si isi doreste cu atat mai mult ca bebelusul lui nou nascut sa fie sanatos.

In cazul unei imbolnaviri sau a unei probleme de sanatate pe care bebelusul le poate avea, parintii pot opta sa mearga cu bebelusul pentru o consultatie la un medic intr-un spital privat pentru a primi cele mai bune servicii medicale, pentru a avea acces la un sistem medical de calitate cu un act medical la standarde europene.

asigurare de sanatate pentru spitalizare
asigurare de sanatate pentru spitalizare

Toate aceste lucruri sunt posibile fara niciun cost suplimentar, fara ca parintele sa plateasca costul serviciilor in spital privat, prin intermediul achizitionarii unei asigurari de sanatate pentru bebelusi.

O astfel de asigurare de sanatate pentru nou nascuti sau pentru bebelusi include servicii medicale precum: consultatii de medicina generala, medic specialist, pediatrie, insa va include si analize medicale si investigatii medicale pe care medicul i le recomanda copilului pentru a putea diagnostica boala sau afectiunea pe care o are.

Pe langa serviciile de consultatii si investigatii medicale, o asigurare de sanatate pentru bebelusi ofera acoperire si pentru serviciile medicale mai costisitoare cum ar fi: spitalizare in spital privat pentru copii, interventii chirurgicale pentru copii si tratamentele pe care copilul le va primi in cadrul unui spital privat.

Mai multe societati de asigurare pun la dispozitia parintilor pachete de asigurare de sanatate pentru copii oferind acces la cele mai bune spitale private din Romania, la cei mai buni medici, clinici private si la cele mai bune conditii de spitalizare si internare pentru nou-nascuti, bebelusi si copii.

HDASIG va pune la dispozitie ofertele mai multor companii de asigurari de sanatate, pentru ca dumneavoastra sa puteti alege planul potrivit pentru copiii si familia dumneavoastra.

In cazul asiguratorilor din Romania, o asigurare de sanatate pentru copii poate fi incheiata de catre un parinte pe care copilul poate fi acoperit ca si dependent sau coasigurat. Un copil nu poate fi asigurat singur pe o polita de asigurare de sanatate decat daca are o varsta de peste 16 ani.

O asigurare de sanatate privata pentru bebelusi, nou nascuti si copii ofera un pachet mult mai bogat de servicii medicale fata de serviciile cuprinse intr-un abonament medical la o clinica privata sau intr-un abonament medical la un spital privat pentru copii. Principala diferenta dintre o asigurare de sanatate fata de un abonament medical este ca asigurarea de sanatate va oferi acoperire si pentru partea de spitalizare si interventii chirurgicale, in timp ce abonamentul va oferi cel mult un discount pentru aceste servicii de spitalizare si operatii sau interventii chirurgicale.

Asiguratorii internationali ca BUPA, AXAPPP, LAMP sau MEDIHELP ofera parintilor posibilitatea de a incheia o asigurare de sanatate BUPA sau Medihelp prin intermediul careia sa asigure doar copiii in mod individual sau pot alege sa incheie o asigurare de familie pe care sa ii adauge ca si coasigurati dependenti.

Cat costa o asigurare de sanatate ?
Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate locale sau internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.