De ce sa cumperi o asigurare de sanatate pentru copilul tau ?

Tot mai multi parinti se intreaba daca sa cumpere sau nu o asigurare de sanatate pentru copil.

Pentru a putea gasi raspuns la aceasta intrebare cel mai usor este sa clarificam in primul rand ce beneficii ii ofera o asigurare privata de sanatate copilului:

1. Acces in spitalele si clinicile private
O asigurare de sanatate pentru copii ofera acces in clinicile si spitalele private din Romania. Unele asigurari private de sanatate ofera acces si in spitalele si clinicile din afara tarii, oferind o acoperire internatinoala.
asigurare de sanatate pentru copii

2. Acces la consultatii medicale gratuite si nelimitate
O asigurare privata de sanatate pentru copil ofera acces la un numar nelimitat de consultatii medicale atat la medic generalist cat si la pediatru sau la medicii specialisti.

3. Analize si investigatii medicale gratuite si nelimitate
Asigurarea privata de sanatate pentru copii iti ofera posibilitatea sa efectuezi analizele si investigatiile medicale recomandate de medic in urma unui consult medical, atunci cand copilul tau se imbolnaveste.

4. Spitalizare in spital privat
O asigurare de sanatate pentru copil acopera costurile spitalizarii in spital privat de fiecare data cand copilul tau se va imbolnavi si va avea nevoie de o spitalizare si vei alege sa il internezi intr-un spital privat.

5. Interventii chirurgicale in spital privat
Daca in urma unui accident sau a unei imbolnaviri copilul tau va avea nevoie de o interventie chirurgicala poti sa stai linistit deoarece costul interventiei chirurgicale in spital privat va fi acoperit de asigurarea de sanatate pentru copii.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.