Asigurare de sanatate pentru studii in Germania si in Europa

Asigurare de sanatate pentru studii in Germania si in Europa

Dupa terminarea liceului tinerii care isi doresc sa studieze in strainatate aleg una dintre universitatile de prestigiu din Europa.

Pentru a putea studia in Germania nu este necesara cunoasterea limbii germane, invatamantul la universitatile de stat fiind gratuit chiar si pentru straini, inclusiv pentru cetatenii si studentii Romani.

Problema cea mai mare pentru studentii romani care aleg sa studieze in Germania este partea materiala. Pentru a o obtine viza de studii este necesara dovedirea posibilitatii intretinerii dumneavoastra in Germania. Unele universitati vor cere studentilor sa faca dovada ca detin o asigurare de sanatate de stat sau privata valabila in Germania, care sa ii acopere pe perioada studiilor.

asigurare de sanatate pentru Germania 5
asigurare de sanatate pentru Germania 5

Parintii care isi doresc sa le ofere copiilor lor sansa de a studia in Germania ar trebui sa ia in calcul incheierea unei asigurari private de sanatate pentru studii in Germania, deoarece o astfel de asigurare ii va oferi studentului acces in orice clinica privata sau de stat din Germania.

Ce beneficii ofera studentului asigurarea privata de sanatate pentru studii in Germania ?

O asigurare de sanatate de studii in Germania include acoperire pentru consultatii medicale si investigatii medicale in clinicile si spitalele din Germania, indiferent de localitatea in care locuieste sau de universitatea la care alege studentul sa studieze.

Cere oferta

In cazul unei imbolnaviri sau daca este necesara spitalizarea sau internarea in spital, cu ajutorul unei asigurari de sanatate pentru studii in Germania si Europa, asiguratul / studentul va putea accesa orice spital privat sau de stat din Germania, din orasul de resedinta precum si alte centre medicale si clinici din Germania.

Tinerii studenti care urmeaza plece la studii in Germania pentru a studia la facultati de renume precum Universitatea din Heidelberg, Universitatea din Hamburg, Universitatea din Bonn ,Universitatea din Leipzig, Universitatea din München, Universitatea din Tübingen, Universitatea din Jena, Universitatea din Königsberg, Universitatea din Halle-Wittenberg, Universitatea Gottfried Wilhelm Leibniz (Hanovra), Universitatea Humboldt din Berlin, Universitatea din Greifswald, Universitatea din Göttingen, Universitatea Tehnică din Berlin, aleg sa incheie o asigurare privata de sanatate pentru studii in Germania care sa le ofere acces la cele mai bune facilitati si servicii medicale in cazul unei imbolnaviri sau al unei accidentari.

Asigurarea de sanatate pentru studii acopera imbolnavirile care pot avea loc in viitor precum si accidentarile pe care le poate suferi un student in Germania, in timpul orelor de sport sau ale antrenamentelor sportive. In general o asigurare de sanatate pentru Germania nu va acoperi accidentarile produse in cadrul unei competitii sportive sau pentru antrenamentele sportive profesioniste.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru studii in Germania ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pentru studii pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.