Asigurare de sanatate pentru Spitalizare – Hospital Cash

Asigurare de sanatate pentru Spitalizare – Hospital Cash

In Romania exista atat produse de asigurare medicala de sanatate cu acoperire completa insa exista si asigurari care acopera servicii de sanatate de inalta calitate, particularizate si construite in functie de nevoile clientilor.

Asigurarea pentru acoperirea costurilor de spitalizare – Hospital Cash de la Gothaer este o asigurare medicala pentru spitalizare din accident sau ca urmare a unei imbolnaviri, acoperind astfel spitalizarea din orice cauza, permitand alegerea unui pachet care sa raspunda cat mai bine nevoilor tale ca asigurat.

asigurare de sanatate pentru spitalizare
asigurare de sanatate pentru spitalizare

Acoperirile oferite:

Servicii medicale si costuri pentru spitalizare din accident sau din orice cauza, prin rambursarea cheltuielilor efectuate de client, prin plata unor indemnizatii zilnice in functie de optiunea aleasa.

In plus fata de acoperirea cheltuielilor de spitalizare poti opta si pentru o clauza suplimentara care sa ofere o suma asigurata de 10.000 euro in caz de deces din accident.

Cui se adreseaza acest produs ?

Orice persoana cu varsta mai de pana in 70 de ani precum si dependentii acestora (soti, sotii, copii) pot opta pentru incheierea unei asigurari Hospital Cash care sa acopere cheltuielile de spitalizare.

Avantajele produslui Hospital Cash de la Gothaer:

Cu Hospital Cash, asigurarea de spitalizare poti alege pachetul care acopera nevoile tale, avand posibilitatea sa optezi pentru o indemnizatie de spitalizare in valoare de: 50 euro, 75 euro, 100 euro, 125 euro, 150 euro, 175 euro, 200 euro, pentru fiecare zi de spitalizare.

In functie de optiunea aleasa produsul poate oferi acoperire in cazul unui deces produs ca urmare a unui accident sub forma unei despagubiri de 10000 euro.

Despagubirea rapida a cheltuielilor medicale efectuate prin rambursarea acestora in baza documentelor medicale justificative (ex. bilet de externare, raport medical) in limita planului de indemnizare ales.

O asigurare de sanatate Hospital Cash te acopera atat in Romania precum si in Europa, sau chiar in intreaga lume, in orice spital privat sau clinica privata precum si in spitale sau clinici de stat, indiferent de tara in care a intervenit problema medicala sau acceidentul.

Acoperirea oferita este continua 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana atat pentru tine cat si pentru copiii tai cu varsta de minim 6 ani sau pentru sotul sau sotia ta.

Asigurarea de sanatate pentru spitalizare Hospital Cash va permite accesarea serviciilor medicale, inclusiv pentru boli mentale sau pentru servicii aferente sarcinii si complicatiilor aparute pe perioada sarcinii, pentru nastere, pierderii involuntare a sarcinii si consecintelor acesteia.

Sunt acoperite afectiunile cronice doar daca au fost diagnosticare dupa inceperea asigurarii

Nu este necesar sa faci o programare prin Call-Center sau Serviciul Clienti pentru serviciile medicale

Nu ai nevoie sa prezinti cardul tau de sanatate

Nu este necesar sa dispui de o retea medicala agreata, deoarece poti accesa orice spital privat sau de stat din Romania sau din afara Romaniei.

Beneficiile mari oferite in raport cu costul acestei asigurari de sanatate, fac ca asigurarea de spitalizare Hospital Cash sa fie un produs de asigurare foarte competitiv.

In concluzie asigurarea de spitalizare Hospital Cash este un produs competitiv care acopera spitalizarea in intreaga lume in spitale private sau de stat. Prin intermediul unui broker de asigurari al HDASIG poti solicita mai multe informatii despre aceasta asigurare de sanatate precum si o oferta de pret.

Cat costa o asigurare de sanatate ?
Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate locale sau internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.