Asigurare de sanatate pentru obtinerea permisului de lunga sedere in Romania

Ca cetatean strain va trebui sa inchei o asigurare de sanatate pentru obtinerea permisului de lunga sedere in Romania daca doresti sa obtii un permis de lunga sedere in Romania.

Autoritatile romane, prin ambasada sau prin serviciul de imigrari iti cer sa prezinti o asigurare sociala de sanatate sau o asigurare privata pentru permisul de sedere incheiata ca cetatean strain, asigurare care sa acopere imbolnavirile si accidentele pe teritoriul Romaniei.

asigurare permis de sedere de lunga durata

PRET ASIGURARE

Prin HDASIG poti obtine chiar azi o asigurare de sanatate pentru permisul de sedere de lunga durata. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o copie dupa pasaport prin email la adresa: office@hdasig.ro, email in care sa specifici ca doresti o asigurare pentru permisul de sedere in Romania.

Emailul tau trebuie sa contina o copie dupa pasaportul tau precum si adresa din Romania unde vei locui dupa obtinerea permisului de sedere, adresa care va fi trecuta si in polita de asigurare de sanatate pentru obtinerea permisului de sedere.

Avem o experienta de peste 7 ani in produsele de asigurari pentru obtinerea permisului de sedere in Romania, de aceea ai garantia ca o asigurare pentru permisul de sedere incheiata la noi va fi acceptata de catre autoritati si nu vei intampina probleme la serviciul de imigrari sau la ambasada Romaniei prin care aplici pentru obtinerea permisului de sedere de lunga durata.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.