Pret asigurare pentru obtinere permis de sedere

Ca cetatean strain care aplica pentru obtinerea permisului de sedere in Romania ai nevoie de o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere.

Fie ca aplici pentru obtinerea permisului de sedere pentru scurta durata sau pentru obtinerea permisului de sedere de lunga durata autoritatile de la serviciul de imigrari iti vor cere sa prezinti o asigurare medicala pentru obtinerea permisului de sedere.

asigurare de sanatate pentru obtinerea permisului de sedere

PRET ASIGURARE

Vrei un pret asigurare pentru obtinere permis de sedere ?

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email la adresa office@hdasig.ro in care sa precizezi ca doresti o asigurare pentru permisul de sedere. Noi iti vom trimite imediat o oferta de asigurare pentru obtinerea permisului de sedere pret.

Prin intermediul HDASIG poti incheia rapid o asigurare pentru permis de sedere online pentru obtinerea permisului de lunga sedere sau pentru reintregirea familiei.

Costul unei asigurari pentru obtinerea permisului de sedere este stabilit in functie de mai multi factori precum varsta, starea actuala de sanatate, durata pentru care se incheie asigurarea, pachetul de asigurare ales, serviciile cuprinse in asigurare, etc.

Prin intermediul nostru ai garantia ca asigurarea de sanatate pentru permisul de sedere va fi acceptata de autoritati, beneficiezi de rapiditate, promptitudine si de cele mai bune preturi pentru asigurarea medicala pentru permisul de sedere.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.