Incheie rapid asigurarea pentru obtinerea permisului de sedere pentru cetateni straini

Te ajutam sa inchei rapid asigurarea privata pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru cetateni straini. Astfel vei putea sa ai repede asigurarea ceruta de autoritati si sa aplici in cel mai scurt timp pentru a obtine permisul de sedere in Romania.

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul asigurarilor de sanatate va stam la dispozitie pentru incheierea rapida a unei asigurari medicale pentru obtinerea permisului de sedere pentru cetatenii straini care aplica pentru obtinerea permisului de sedere in Romania.

Asigurarea de sanatate pentru obtinerea permisului de sedere in Romania precum si asigurarea pentru obtinerea vizei de sedere in Romania se poate emite in maxim o ora de la efectuarea platii.

asigurare pentru obtinerea permisului de sedere

PRET ASIGURARE

Durata pe care se poate incheia o astfel de asigurare poate fi cuprinsa intre o luna si 12 luni. Clientii aleg de cele mai multe ori sa incheie o asigurare pe o perioada de 3 luni sau chiar 12 luni in functie de pretul si de acoperirile oferite.

Pentru a putea incheia rapid o asigurare de sanatate pentru obtinerea permisului de sedere in Romania va rugam sa ne trimiteti pe adresa de email office@hdasig.ro urmatoarele informatii:
– Numele si Prenumele:
– Data de nastere:
– copie dupa pasaport (scan sau poza clara)
– adresa completa unde va locui persoana care doreste viza (este suficient sa o scrieti, nu e nevoie de un document suport).
– durata pentru care se doreste incheierea asigurarii

Aceasta asigurare de sanatate este solicitata de catre autoritati precum biroul de imigrari, ambasada Romaniei si alte autoritati la care se incheie actele pentru obtinerea dreptului de rezidenta pe termen lung in Romania in baza emiterii permisului de sedere in Romania.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Vrei sa vezi cat costa o asigurare medicala pentru obtinerea vizei sau permisului de sedere ?

Lasa-ne datele tale si te ajutam rapid sa inchei o asigurare de santate pentru obtinerea permisului de sedere !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.