Asigurare medicala pentru viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei

Viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei se acorda cetatenilor straini, la cerere, pe o perioada de 90 de zile, cu una sau mai multe calatorii, in anumite conditii.

Pentru a putea obtine viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei este necesar sa inchei o asigurare medicala pentru reintregirea familiei.

Cererea de reintregire a familiei:

Sponsorul posesor al unui permis de sedere temporara valabil un an, al carei Carti albastra UE, al unui permis de sedere pe termen lung sau beneficiar al statutului de refugiat ori al protectiei subsidiare poate solicita reintregirea familiei pentru:

  • sot sau sotie
  • copiii minori necasatoriti ai sponsorului si ai sotului / sotiei, inclusiv cei adoptati
  • copiii minori necasatoriti ai sponsorului, inclusiv cei adoptati, aflati in intretinerea sa si asupra carora sponsorul exercita drepturile parinteti. Daca drepturile parintesti sunt exercitate in comun, este necesar si consimtamantul celuilalt titluar al drepturilor parintesti cu privire la reintregirea familiei solicitata de sponsor
  • copiii minori necasatoriti si sotului / sotiei, inclusiv cei adoptati, aflati in intretinerea sa si asupra carora sotul / sotia exercita drepturile parinteti. Daca drepturile parintesti sunt exercitate in comun, este necesar si consimtamantul celuilalt titluar al drepturilor parintesti cu privire la reintregirea familiei solicitata de sponsor

asigurare pentru viza de lunga sedere

Vrei sa vezi cat costa o asigurare medicala pentru obtinerea vizei sau permisului de sedere ?

Lasa-ne datele tale si te ajutam rapid sa inchei o asigurare de santate pentru obtinerea permisului de sedere !

CERE OFERTA

Viza se elibereaza de catre misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei din tara in care membrii de familie isi au resedinta sau domiciliul.

Viza de lunga sedere pentru reintregirea familiei se acorda daca strainii fac dovada unei asigurari medicale pentru reintregirea familiei pe perioada valabilitatii vizei.

Solicitarea de viza trebuie sa fie insotita de urmatoarele documente:

  • a) comunicarea Oficiului Roman pentru Imigrari;
  • b) dovada asigurarii medicale pe perioada valabilitatii vizei;
  • c) certificatul de cazier judiciar sau alt document cu aceeasi valoare juridica, eliberat de autoritatile din tara de domiciliu sau de resedinta a strainului.

Incheiati chiar acum o asigurare medicala pentru obtinerea vizei de lunga sedere, incheiata in scopul reintregirii familiei.

Va stam la dispozitie pentru emiterea rapida a unei asigurari pentru obtinerea permisului de lunga sedere, 90 de zile, asigurare pentru reintregirea familiei.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania sau a vizei ?

Am negociat pentru tine cea mai buna oferta

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.