Asigurare de sanatate pentru angajatii companiilor din industria IT

Mai mult ca in orice alta industrie, companiile din industria IT isi doresc sa le ofere angajatilor pachete salariale si beneficii extra salariale cat mai motivante si atractive astfel incat sa aiba o retentie cat mai mare a angajatilor.

Tot mai multi angajatori din domeniul IT aleg sa incheie o asigurare de sanatate pentru angajati care sa le ofere acces la servicii medicale private in spitale si clinici private din Romania si din Europa.

asigurari pentru angajati - HDASIG

PRET ASIGURARE

Orice angajat din industria IT isi doreste sa poata avea acces la cele mai bune servicii medicale in sistem privat in Romania, atat pentru el cat si pentru membrii familiei lui. Accesul in sistemul medical privat de sanatate este oferit de asigurari private de sanatate pentru angajati.

Ca broker de asigurari de sanatate va recomandam ca inainte de a incheia o astfel de asigurare de sanatate pentru angajatii companiei dumneavoastra, sa clarificati urmatoarele aspecte:
– bugetul maxim pe care doriti sa il platiti pentru fiecare angajat
– ce servicii medicale doriti sa includa asigurarea de sanatate ?
– doriti ca asigurarea de sanatate sa le ofere acces doar in Romania ?
– doriti sa le oferiti angajatilor posibilitatea de a se trata in strainatate
– exista clinici care este obligatoriu ca asigurarea sa ofere acces
– doriti ca angajatii sa poata include si membrii familiei in asigurare

Dupa ce ati stabilit in mare parte raspunsurile la intrebarile de mai sus pasul urmator este sa cereti o oferta unui broker de asigurari de sanatate pentru angajati, care sa va poate prezenta oferte din partea cat mai multor asiguratori privati.

Noi la HDASIG am negociat pachete optime de asigurare de sanatate pentru angajati ai companiilor din diverse industrii, astfel incat dumneavoastra ca angajator sa beneficiati de cele mai bune acoperiri la tarife negociate special pentru dumneavoastra prin intermediul unei polite de asigurare de sanatate pentru angajati IT.

Va stam la dispozitie pentru a va prezenta serviciile noastre complete pentru incheierea unei asigurari de sanatate pentru angajati, precum si pentru obtinerea si negocierea unui pachet personalizat in functie de numarul de angajati pe care il aveti, de buget si tinand cont de toate celelalte criterii care sunt importante pentru dumneavoastra si angajatii companiei dumneavoastra.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate pentru angajati ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.